Al novembre arriba la 14à edició del Festival Zoom, el Festival Internacional de Ficció Televisiva

By MUSICA, Noticies Musicals
set. 26

Al novembre arriba la 14à edició del Festival Zoom, el Festival Internacional de Ficció Televisiva

 

La 14a edició del Zoom, el Festival Internacional de Ficció Televisiva, tindrà lloc del 22 al 27 de novembre a Igualada i a Barcelona i, com a novetat, el Zoom suma enguany un dia més de programació.
Per tercer any consecutiu el festival aterra de nou a Barcelona de la mà de la revista online Serielizados amb la tercera edició del Showcase de Pilots de Ficció, que tindrà lloc a la Fàbrica Moritz el divendres 25 de novembre.
Aquesta edició presenta dues noves seccions, Zoom Sèries i Zoom Formats, destinada a les sèries i als nous formats audiovisuals informatius i d’entreteniment, respectivament.
Al llarg dels sis dies del Zoom també es podrà gaudir de les seccions Zoom Sèries; Zoom Kids, amb projeccions infantils; el talent local a Zoom KM0; Zoom Jove, on es podran veure els millors curtmetratges programats per Joan Fitó amb la col·laboració del CineClub d’Igualada i les websèries, que compten amb la col·laboració d’Òmnium Cultural; les noves produccions al Zoom Especial; i els documentals televisius a Zoom Docs. A més, un any més tindran lloc les classes professionals destinades als joves, dins de la secció Zoom Class.
Aquest festival és l’únic a l’estat espanyol dedicat a reconèixer el cinema per a televisió. I ara, les sèries televisives són un format en auge i desperten un gran interès entre els professionals de l’audiovisual i el públic.
El Festival Zoom s’organitza des de l’Ateneu Igualadí i compta amb el suport de l’Ajuntament d‘Igualada, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la implicació de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola.

Font: La Costa Comunicació

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »