Animal: Arrasa amb el seu disc abans de publicar-se

Animal: Arrasa amb el seu disc abans de publicar-se
By MUSICA, Noticies Musicals
febr. 18

Animal: Arrasa amb el seu disc abans de publicar-se

Sota el nom d’ANIMAL s’hi amaga Gerard “Goku” Muñoz, un jove nascut a Sant Quirze del Vallès bregat als escenaris en diferents projectes musicals de fusió festiva que va començar a destacar musicalment gràcies a una col·lecció de cançons acústiques que va gravar a Youtube sota el nom de Sr. Smizz.

El projecte ANIMAL neix de l’enamorament artístic de Goku amb el músic i productor Ermengol Mayol (Gerard Quintana, Xarim Aresté). Junts, comencen a cuinar el disc Més enllà de les paraules amb els ingredients de les lletres intimistes d’un inspirat cantant i autor amb el vestit positivista i alegre d’una producció musical que ha reblat amb mestratge i experiència Mayol. L’esperit d’ANIMAL, precisament, es presenta en societat amb aquesta dicotomia existencial, tan romàntics com canalles, en tots els aspectes.

Les cançons d’ANIMAL parlen de situacions, de pensaments, de somnis, de frustracions. Més enllà de les paraules hi troba els gestos, la naturalitat i l’instint, sovint el més primari i salvatge. Les lletres parlen del dia a dia d’una persona que viu l’amor, pateix el desamor, somnia en créixer i espera aprendre de cada passa que fa.


El grup de Sant Quirze del Vallès ha posat en descàrrega gratuïta “Més enllà de les paraules” al seu web www.animalweb.cat fins el 21 de maig, que és la data del seu primer concert de gira.

A més, actuarà a la Gala dels Premis Enderrock i als principals festivals dels Països Catalans, com el Festival Strenes de Girona, el GuitarBCN de Barcelona, el Canet Rock, el Festival de l’Estelada de Lleida i altres que s’aniran anunciant aviat.

GIRA PRESENTACIÓ MÉS ENLLÀ DE LES PARAULES
www.animalweb.cat
2 d’abril · Concert de l’Estelada / Vilanova de Bellpuig
9 d’abril · Festival Strenes / Girona
21 de maig · Sala Bikini / Barcelona
2 de juliol · Canet Rock / Canet de Mar

Animal està essent tot un fenomen abans de publicar el seu disc de debut, com demostra el clip de “Només amb tu”, amb més de 10.000 reproduccions del disc en 24 hores a les plataformes digitals i amb més de 35.000 reproduccions en un sol mes.

Conta amb col·laboracions d’amics dels grup com La señora Tomasa, Els Catarres, Caipirinhas Rumberos, Itaca Band, La Pegatina, Alquadrat, 9Son, Bonobos, Ojo de Buen Cubero, Trast, Buhos, Txarango i Manu Chao

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »