Arrenca de nou el Curtcircuit 2016

Arrenca de nou el Curtcircuit 2016
By MUSICA, Noticies Musicals
febr. 01

Arrenca de nou el Curtcircuit 2016

El Curtcircuit té com a objectiu ajudar a consolidar les programacions musicals de les sales de concerts de Catalunya i donar suport als grups reconeguts i emergents programant actuacions en els diferents sales d’arreu de Catalunya. 
La quarta edició s’inaugura el proper 12 de Febrer a la Sala Apolo de Barcelona amb l’actuació de Núria Graham + Germà Aire.

Aquest 2016, torna la proposta eclèctica i flexible del cicle de concerts Curtcircuit. Des de febrer i fins a finals d’any, diferents sales d’arreu de Catalunya acolliran les actuacions de grups consolidats i bandes emergents en una quarta edició que arrenca amb molta força.
El Curtcircuit 2016 connectarà sales, grups i públic en una programació on participaran grups comNueva Vulcano, 77, Joan Miquel Oliver, Nakany Kanté, Xarim Aresté, Caïm Riba, Sanjosex, Sara Pi i Judith Neddermann, entre molts altres. 
L’inauguració d’aquest any tindrà lloc a la sala Apolo amb l’actuació de Nuria Graham, que presentarà oficialment el seu nou EP després d’una extensa gira de presentació del seu anterior àlbum “Bird Eyes” i Germà Aire, dos vigatans que presenten una música completament evasiva amb sons que ens poden transportar a una altra galàxia. PROGRAMACIÓ FEBRER – Curtcircuit’16

Núria Graham + Germà Aire – concert inaugural :
Divendres 12 de Febrer – Portes 20:30h. / Concert 21:00h. – Sala Apolo (Barcelona)
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€
COMPRAR ENTRADES
Anticipades + nou EP: 15€ (+ despeses de gestió) COMPRAR ENTRADES

Nueva Vulcano + Las Ruinas :
Dijous 18 de Febrer, 20:30 h. – Sala Apolo (Barcelona)
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€
COMPRAR ENTRADES

Més informació a web Curtcircuit 2016

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »