ARTS d’Estiu 2016: Antonio Orozco fa parada a Pineda

By MUSICA, Noticies Musicals
ag. 16

ARTS d’Estiu 2016: Antonio Orozco fa parada a Pineda


Aquest divendres 19 d’agost Antonio Orozco presenta el seu últim treball, ‘Destino’, a l’ARTS d’Estiu Costa Barcelona, el festival de referència de la costa del Maresme.

Antonio Orozco presentarà el seu nou treball, “Destino”, un àlbum fruit dels més dels seus quinze anys de carrera. “Destino recull una mica de tots aquells moments que s’han quedat en el fons de la motxilla“, explica Orozco.

Gravat en diferents estudis de Barcelona i produït per ell mateix, al costat del seu equip de tota la vida, “Destino” és un treball carregat d’himnes, de reivindicació rockera, i de clàssics instantanis. És un mapa sonor teixit a cop d’emocions i moments estel·lars que quedaran gravats en la consciència col·lectiva dels seus seguidors.

La sisena edició del festival de Pineda de Mar, que va començar el passat 15 de juliol, finalitzarà el pròxim 26 d’agost amb l’actuació de l’humorista Luis Piedrahita.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona és un festival amb una programació artística de qualitat i multidisciplinària, amb actuacions per a tots els públics i amb entrades a preus reduïts.

Més informació i venda d’entrades a www.artsdestiu.com

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »