Fira Tàrrega 2016: Acosta les arts a col·lectius locals en risc d’exclusió social

By MUSICA, Noticies Musicals
ag. 17

Fira Tàrrega 2016: Acosta les arts a col·lectius locals en risc d’exclusió social

Fira Tàrrega presenta per primera vegada un projecte social vinculat al sistema d’invitacions d’aquesta edició, que tindrà lloc del 8 a l’11 de setembre.

Els diversos convidats podran participar en aquesta iniciativa d’inclusió i acostament de les arts escèniques fent una aportació única de 10 euros en el bescanvi de les seves invitacions.

 Aquesta aportació, lliure i voluntària, articula un petit projecte social per apropar Fira Tàrrega a col·lectius en risc d’exclusió social de la ciutat. Així, amb la recaptació total es compraran entrades per a distribuir-les a diversos col·lectius en risc d’exclusió social. La distribució de les entrades es realitzarà des de la regidoria de serveis socials de Tàrrega, segons estrictes criteris tècnics.

Aquesta iniciativa respon al caràcter democratitzador i integrador que persegueixen les arts de carrer en general i Fira Tàrrega en particular.

Acord entre Fira Tàrrega i Foment Targarí

D’altra banda, FiraTàrrega consolida la seva col·laboració amb Foment Targarí, l’Associació de Comerciants de Tàrrega, que agrupa uns 200 establiments associats. Aquest acord serveix com a eina principal de dinamització econòmica, comercial i turística de la ciutat, ja que aprofita les sinèrgies que aporta la celebració d’un esdeveniment cultural com la Fira, que compta cada any amb milers de visitants.

Aquest 2016 l’acord es concreta en la participació i el suport de Foment Targarí al Programa de Suport a la Creació de Fira Tàrrega, basat en la dinamització i el suport als creadors de les arts escèniques i contribuint a la creació de nous mercats per a les arts de carrer, i la inclusió de Foment Targarí al Club dels Mecenes, en concepte de Mecenes Premium.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »