ARTS d’Estiu 2016: Arriba Miguel Bosé i la gira Amo Tour

By MUSICA, Noticies Musicals
ag. 02

ARTS d’Estiu 2016: Arriba Miguel Bosé i la gira Amo Tour

Aquest divendres 5 d’agost, Miguel Bosé presentarà el seu últim treball, “Amo”, i repassarà els temes clàssics de la seva carrera en el concert de la gira “Amo Tour”.

Miguel Bosé, que estarà acompanyat de vuit músics a l’escenari, oferirà un espectacle innovador i
de gran format amb un potent desplegament escenogràfic dissenyat especialment pel show i les últimes tecnologies en llum, so i vídeo.

Vull que el públic sigui testimoni de tot el que m’ha interessat a la vida, des de la meva infantesa i fins avui. En el show es mostraran elements d’aritmètica, astronomia, biologia marina, món animal, vegetal, literatura i molt més. Tot el que hi haurà és una bellesa, pura informàtica i robòtica, amb un escenari que es va transformant tota l’estona“, explica Bosé.

El festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona, que se celebra fins al pròxim 26 d’agost, comptarà amb les actuacions de Niña Pastori (12 agost), Antonio Orozco (19 agost), Manel (15 agost) i l’humorista Luis Piedrahita (26 agost).

ARTS d’Estiu Costa Barcelona és un festival amb una programació artística de qualitat i multidisciplinària, amb actuacions per a tots els públics i amb entrades a preus reduïts.

El festival amplia l’escenari i incorpora un nou espai gastronòmic amb diferents food trucks: La Creperie de Mariöne, Pizza Truck i Brook’s Caravan, que servirà hamburgueses i hot dogs.

Més informació i venda d’entrades a www.artsdestiu.com

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »