Fira Tàrrega 2016: Espectacles i activitats d’Ondara Park, Programa Obert i Bonus Tracks

By Notícies Teatrals, TEATRE
ag. 03

Fira Tàrrega 2016: Espectacles i activitats d’Ondara Park, Programa Obert i Bonus Tracks

Ondara Park és la secció més lúdica i festiva de la Fira, amb una programació per a tots els públics.

La Secció Programa Obert compta amb la participació i la complicitat de les empreses La Maleta dels Espectacles i 23 Arts. La programació es complementa amb els Bonus Tracks.

Ondara Park

La secció Ondara Park de Fira Tàrrega és l’apartat de la programació que agrupa les propostes més lúdiques per a tota la família. Aquest eix temàtic es concentrarà al centre de la ciutat, entre l’Espai Fassina, la Plaça Major, la Plaça del Carme, l’Espai Moritz i el parc del Reguer. Un total de 8 espectacles amb diversió i entreteniment assegurats.

Enguany els Obskené estrenaran Manifesta, una coproducció de Fira Tàrrega que reivindica l’espai públic, la comunitat i el ritual col·lectiu. Aquest espectacle de gran format és un manifest per qüestionar-se i una festa per ballar i ballar. Una proposta visual, lúdica i crítica, plena d’energia i genuïnament de carrer. Una simbiosi de circ, text i música. Un projecte resultant del treball en equip d’una sèrie de creadors de nacionalitats, trajectòries i llenguatges artístics diversos.

La programació diürna es dirigeix al públic familiar amb propostes com Libèlul·la, de la Cia. Toti Toronell, que té lloc en un petit teatret, una peça que es resisteix a perdre la seva essència de circ de les meravelles, de les coses fetes a mà. El Taller de la Libèlul·la deToti Toronell és una instal·lació on ens ensenya les coses que passen al seu petit taller quan prepara un espectacle. Els Colordellop estrenaran #ciutatvisible, una instal·lació oberta, mutant i participativa que reflexiona sobre com l’aspecte artístic influeix el nostre modus vivendi i les nostres relacions amb l’entorn. Moritz presenta Entropia, Entalpia, Utopia dels Diga’ls-hi inquiets, una proposta musical enèrgica amb dotze músics de carrer. Holoque ens transportarà a L’oníric món de DINS, una aventura amb titelles hologràfiques dins un teatret construït amb materials reciclats. Tank, dels polonesos Muzikanty, és un espectacle participatiu on trobarem dos homes de vacances que s’han quedat sense cervesa i decideixen construïr una fàbrica amb l’ajuda del públic.

També comptarem amb el taller We are the robots! de Montana Colors, on els nens i les nenes podran dissenyar la seva pròpia disfressa de retro robot en base a uns retallables de cartró.

 

 

 

Programa Obert

Un total de 10 companyies formen part de la secció Programa Obert, l’espai obert a la participació del sector privat (23 Arts i La Maleta dels Espectacles) en el projecte de FiraTàrrega. Els espectacles tindran lloc a l’Espai 23 Arts, al Carrer de les Santes Espines i a l’Espai La Maleta, al Carrer Raval de Sant Agustí.

Comptarem amb propostes de circ com Au pied du mur… de la jove companyia francesa100 Racines; Spazi…o dels bascos Dikothomia Cia; Furieuse tendresse dels francesos Cirque exalté; Split del Colectivo Circo 9.8; o The Audition dels Xa!Teatre.

També podrem veure l’espectacle Huellas en la arena de Didi Rodán; una nova versió del Quixote del Grupo Puja; els Périples immobiles dels belgues MéliMélo i Compagnie i un viatge espacial amb The special rocket de la Cia. Peus de Porc. El Pájaro Carpitero presentarà la instal·lació Van de bòlit per als més petits.

Bonus Tracks

La programació de Fira Tàrrega 2016 es complementa amb els Bonus Tracks, amb D.WattsRiot, Dj Filasine i BATBatuka, a càrrec de les nits musicals.

Es podrà veure L’home amb qui somien les dones quan somien amb homes del Grup Centre Cultural i Recreatiu, guanyador del concurs de grups amateurs de teatre Ciutat deTàrrega. El Museu Comarcal exposarà el Premi de Belles Arts Sant Jordi 2016 i a la Sala Marsà podrem veure Marcel Gros presenta “Una mica de poc”.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »