ARTS d’Estiu 2016: Mag Lari presenta “Lari Poppins”

By MUSICA, Noticies Musicals
jul. 19

ARTS d’Estiu 2016: Mag Lari presenta “Lari Poppins”

Aquest divendres 22 de juliol, el Mag Lari,  presentarà “Lari Poppins”, un show per a tota la família que reivindica l’essència de la màgia. Mag Lari és Premi Nacional de Màgia Còmica i està considerat com l’artista renovador de la màgia moderna.

Els principals ingredients de “Lari Poppins” són la màgia, la música i l’humor, amb unaenginyosa posada en escena, trucs clàssics que evidencien les habilitats tècniques de l’artista i números amb grans aparells inspirats en els espectacles de màgia de Las Vegas. Aparicions, números de cartes, jocs de llums, efectes especials i molta participació del públic. 
ARTS d’Estiu Costa Barcelona aposta un any més per una acurada selecció artísticaque comptarà amb els màxims exponents de l’escena musical nacional actual. ARTS d’Estiu Costa Barcelona es posiciona així com el festival referent de l’estiu del Maresme.
El Festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona, se celebra a Pineda de Mar del 15 de juliol i fins al pròxim 26 d’agost, comptarà amb les actuacions de Miguel Bosé, Ainhoa Arteta, Niña Pastori, Antonio Orozco, Manel i l’humorista Luis Piedrahita.
ARTS d’Estiu Costa Barcelona és un festival amb una programació artística de qualitat i multidisciplinària, amb actuacions per a tots els públics i amb entrades a preus reduïts per assegurar que la cultura arribi a tothom.
El festival amplia l’escenari i incorpora un nou espai gastronòmic amb diferents food trucks: La Creperie de Mariöne, Pizza Truck i Brook’s Caravan, que servirà hamburgueses i hot dogs.
Més informació i venda d’entrades a www.artsdestiu.com

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »