ARTS d’Estiu 2016: Recital líric amb Ainhoa Arteta i Marco Evangelisti

By MUSICA, Noticies Musicals
jul. 26

ARTS d’Estiu 2016: Recital líric amb Ainhoa Arteta i Marco Evangelisti

Aquest divendres 29 de juliol, la soprano Ainhoa Arteta, la soprano del nostre país amb més projecció internacional, oferirà un recital líric, compost per cançons sud-americanes, temes espanyols i sarsuela, acompanyada del prestigiós Marco Evangelisti, pianista italià que ha actuat en recitals d’òpera i música de cambra d’artistes com Montserrat Caballé, Mariola Cantarero, María Gallego, Maria Guleghina, Jaume Aragall i Carlos Chausson, entre altres.

 
En el repertori del concert, destaquen composicions de Georges Bizet, Giacomo Puccini i Ariel Ramírez a la primera part, metre que la segona part compta amb cançons d’Enric Granados i Xavier Montsalvatge, entre altres.
El festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona, que se celebra a Pineda de Mar del 15 de juliol i fins al pròxim 26 d’agost, comptarà amb les actuacions de Miguel Bosé, Niña Pastori, Antonio Orozco, Manel i l’humorista Luis Piedrahita.
ARTS d’Estiu Costa Barcelona és un festival amb una programació artística de qualitat i multidisciplinària, amb actuacions per a tots els públics i amb entrades a preus reduïts.
El festival amplia l’escenari i incorpora un nou espai gastronòmic amb diferents food trucks: La Creperie de Mariöne, Pizza Truck i Brook’s Caravan, que servirà hamburgueses i hot dogs.

Més informació i venda d’entrades a www.artsdestiu.com 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »