Festival Acústica 2016: Joan Colomo, Dolo Beltran i Xarim Aresté també hi seràn

Festival Acústica 2016: Joan Colomo, Dolo Beltran i Xarim Aresté també hi seràn
By MUSICA, Noticies Musicals
jul. 25

Festival Acústica 2016: Joan Colomo, Dolo Beltran i Xarim Aresté també hi seràn


Joan Colomo, Dolo Beltran i Xarim Aresté es sumen a l’espectacular cartell de celebració dels quinze anys de l’Acústica de Figueres i tots ells estrenaran un nou escenari, situat a la balconada del Teatre Jardí.


Joan Colomo, un dels autors més singulars del nostre país, presentarà en format acústic el seu darrer disc Sistema (B-Core). La líder de PastoraDolo Beltran juntament amb Jordi Busquets, un dels millors guitarristes de casa nostra, s’han unit per oferir un recital en format íntim però enèrgic on es podran escoltar algunes de les noves cançons de Dolo Beltrán en solitari i els grans èxits de PastoraXarim Aresté, el guitarrista de Flix i un dels artistes amb més credibilitat presentarà el seu segon disc La Rosada (Bankrobber) guardonat com el millor disc de pop-rock de l’any 2015 dels Premis Enderrock. La trajectòria de l’antic líder de Very Pomelo està en total ascens.

Miqui Puig DJ, l’antic membre de Los Sencillos farà una de les seves imprescindibles sessions de pop del bó que serà la seva estrena com a DJ a l’Acústica. També s’incorpora Marion Harper, una de les veus femenines amb més projecció d’avui en dia i la guanyadora del Premi Descobertes del festival Strenes de Girona. La crítica l’ha comparada amb Gossip o Chvrches. Tanca aquesta darrera tongada d’artistes, Adrià Giner DJ, selector habitual de la Serradora o dels Fucking Frydays entre d’altres, que serà el responsable de posar el fil musical a l’Acústica Market, una de les novetats d’aquest any.

Més informació i venda d’entrades, dels espectacles al Teatre Jardí de Figueres, a Festival Acustica

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »