Blaumut tanca gira amb entrades exhaurides

Blaumut tanca gira amb entrades exhaurides
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 19

Blaumut tanca gira amb entrades exhaurides

Blaumut ha exhaurit totes les localitats disponibles per al seu concert de comiat de gira que se celebrarà el 24 de novembre a la Sala Apolo de Barcelona. Més de 1.200 persones acompanyaran al grup en aquest punt final dalt de l’escenari al viatge que van iniciar el 17 de març del 2015 amb la publicació del seu segon disc “El primer arbre del bosc“.

Per aquesta nit, la banda barcelonina ha donat forma a La darrera nit al bosc, un concert especial que es presenta com la destinació final i culminació d’una gira de 90 dates per tot Catalunya i, malgrat haver penjat el cartell de «no queden entrades» a dos mesos i mig vista, Blaumut manté vigent el caràcter «d’espectacle únic i irrepetible» amb què van plantejar i anunciar La darrera nit al bosc, i no realitzaran cap data més de comiat.

Blaumut és un projecte musical que s’ha caracteritzat per atrevir-se a reinterpretar les seves cançons, creant nous arranjaments, col·laborant amb orquestres i altres formacions, amb l’objectiu de crear nous formats i espectacles que permetessin un nou acostament a la seva obra. En aquesta ocasió, van un pas més enllà i ha dissenyat La darrera nit al bosc com quelcom més que un concert: una experiència sensorial completa on l’espectador s’endinsarà en un Apolo convertit en un autèntic bosc.
Font: SateliteK

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »