Tornem a Sau tanquen gira amb 6 concerts

By MUSICA, Noticies Musicals
set. 19

Tornem a Sau tanquen gira amb 6 concerts

El projecte de Tornem a Sau va sortir d’un grup de músics que van decidir fer homenatge al duet d’Osona i que han comptat amb la col·laboració de Pep Sala que els ha acompanyat a molts dels seus concerts i que a més, va compondre especialment per a l’ocassió i juntament amb Joan Capdevila, la cançó “Instants en un Paper”.

La gira d’homenatge a Sau, va començar el passat 5 de febrer a La Mirona de Salt i, inicialment, tenia 6 concerts programats entre febrer i març, i es va allargar després de l’èxit de la proposta i durant el 2016 han estat fent diferents actuacions pel territori (Llegir la crònica de la Sala El Sielu – Manresa)
La “gira” d’homenatge a Sau, posarà el seu punt final el pròxim 5 de novembre a Vilafranca i després s’aturarà indefinidament.
Per tancar la gira de “Tornem a Sau” s’han programat 6 concerts. El primer serà aquest divendres 23 de setembre a les 21:30 a l’Avinguda Reina Maria Cristina de Barcelona dins els actes de La Mercè 2016. Després faran aturada a Sant Cugat del Vallès, dins el Festival Petits Camaleons (1 d’Octubre), Santa Susanna (7 Octubre), Berga (15 d’Octubre), Mataró (29 d’Octubre) i el darrer concert a Catalunya serà a Vilafranca del Penedès (5 de Novembre).

A més Tornem a Sau és un dels grups que juntament amb altres artistes de l’escena catalana, nacional i internacional, van participar al disc “OPS! Mireu què he fet”, el darrer disc de Pep Sala on hi participen entre d’altres Sergio Dalma, Carlos Tarque, Robbie Robertson, Els Catarres Blaumut o Adrià Puntí.

Font: Tornem a Sau

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »