Born de Cançons 2016: Programació de Tardor

By MUSICA, Noticies Musicals
set. 22

Born de Cançons 2016: Programació de Tardor

El Born de Cançons comença la temporada amb una programació de luxe a preus populars per aquest trimestre d’octubre a desembre.   Iniciat el 2015, el cicle dóna veu a bandautors i artistes de jazz en un escenari privilegiat. El cicle està organitzat per El Born Centre de Cultura i Memòria, i compta amb la direcció artística d’Enderrock i el Taller de Músics.
Aquesta tardor presenta caps de cartell consolidats i espectacles exclusius amb veus de referència del panorama musical català com Pep Sala o Adrià Puntí, i també d’altres que comencen a obrir-se camí, com Gemma Humet o el recent premi Enderrock 2016 com artista revelació, Joan Rovira, amb el seu disc Peix sense espina. Per la seva part, el quintet vigatà i guanyador del Sona9 2015, Est Oest, debuta amb el disc Fortuna
Tanmateix, El Born de Cançons reserva espai per a la música de fusió:  africana, americana i europea, amb el canari Antonio Navarro; i d’arrel grega, amb influències del fado portuguès, amb un clar accent mediterrani, de la mà del barceloní Eduard Iniesta. L’acústica prendrà el protagonisme amb Víctor Nin i el seu homenatge a Michael Edges, i el minimalisme el portarà Max Villavecchia, amb un repàs per tots els corrents inclosos sota aquesta etiqueta.
La seva versió pels més menuts, Bornet de Cançons, inclou les actuacions originals i entretingudes de grups com 2PrincesesBarbudes, Toni Xuclà i Trau+Lluís Gavaldà.
Aquesta edició del Born de Cançons ofereix un ventall ampli i heterodox que vol connectar amb un espectre divers i exigent d’amants de la música.
Les actuacions estan conciliades amb dos vins amb D.O., gràcies a la col·laboració d’Emovins i Incavi. 
Tots els concerts comencen a les 20 h.
Més informació i entrades: www.borndecançons.cat
Font: Born CCM

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »