Els PulpoPop estrenen videoclip

By MUSICA, Noticies Musicals
febr. 22

Els PulpoPop estrenen videoclip

Els PulpoPop han estrenat el videoclip de “Cometa errant“el single del seu cinquè disc “Felicitat Màxima” (Discmedi), on  la vena als ulls del cantant ens remet directament al “Lazarus“de David Bowie, en un clar homenatge.

El clip ha estat rodat a les comarques de Girona i no hi falten les imatges oníriques i a cops inquietants del típic univers surrealista del grup, on podem trobar la participació d’en Josep Thió de Sopa de Cabra i també han comptat amb els seus cors.

Durant el video clip podem gaudir de les imatges del Ter que, al seu pas per Colomers, es transforma en el Sena impressionista, en un Ter bucòlic que el grup ens recorda cal reivindicar sempre amb cabal, el cabal nescessàri per l’empara de la fauna autòctona i migratòria. També podem veure altres localitzacions com l’Airsport de Viladamat, el nou pont sobre el Ter al seu pas per Girona o a la piscina de Celrà.

La cançó va ser enregistrada als estudis Soundclub de Salt i la producció va anar a càrrec de Lluis Costa. El clip la enregistrat La Sánchez Produccions sota la supervisió del mateix cantant del grup.

Més informació a:

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »