Get Bak estrena espectacle a l’Espai Dansat

Get Bak estrena espectacle a l’Espai Dansat
By MUSICA, Noticies Musicals
febr. 23

Get Bak estrena espectacle a l’Espai Dansat

 
La companyia GET BAK estrena a l’Espai Dansat! (l’espai de dansa del SAT! Teatre) el seu darrer espectacle: La llei de Lassus, una peça de seixanta mintus de hip-hop explosiu amb música en directe interpretat per 13 ballarins, sota la direcció artística de Nil Fruitós.

“La llei de Lassus” és un viatge a un passat no tan llunyà on la gent vivia i sentia el seu entorn de manera molt diferent a l’actual. Un enfrontament antagònic on aquests vells records lluitaran per fer-se un lloc en el món fred que ens envolta. Tot això, en sintonia amb una dansa explosiva que busca provocar noves sensacions i omplir d’energia a l’espectador.

Qui són GET BAK?

GET BAK és una companyia de hip-hop creada l’any 2011, integrada per 13 joves amb ganes de mostrar allò que saben fer: ballar, amb la intenció de transmetre i donar a conèixer la part positiva i sana del hip-hop.

GET BAK ha passat pels escenaris del Teatre Victòria, Auditori Sant Cugat, Auditòrium Sa Màniga (Cala Millor, Mallorca), les sales RazzMatazz, Luz de Gas, Teatre Molino… i platós de televisió (Xic&Dans, Andorra) presentant diferents peces i creacions, generalment acompanyades de música en directe interpretada per diferents membres de la pròpia companyia.

Des de 2013 la companyia és, també, organitzadora de diversos esdeveniments de danses ur- banes entre els quals destaquen “BCN Top Styles”, “Trobada Hip-hop al Maresme” “JAM HOP al Mercat de les Flors”, “XD YOUNG FESTIVAL Hip-hop battles” amb la finalitat d’apropar i fer accessible la cultura Hip-hop.

Quan els podem veure:
26 i 27 de febrer
20.30h a l’Espai Dansat 

Preu: 15.50€Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »