Curtcircuit 2016: Xarim Aresté i Caïm Riba a El Prat

By MUSICA, Noticies Musicals
març 29

Curtcircuit 2016: Xarim Aresté i Caïm Riba a El Prat

El pròxim divendres 8 d’abril a les 23:00h, el cicle Curtcircuit portarà a Xarim Aresté i Caïm Riba a La Capsa d’El Prat del Llobregat, presentant els seus últims treballs i algunes cançons inèdites.

L’artista de Flix, Xarim Aresté, presentarà el seu últim àlbum “La Rosada”, una experiència captivadora i amb màgia pròpia sorgida de l’atmosfera de les aigües del pantà. Per altre banda, Caïm Riba portarà el seu últim projecte “a 306km” i algunes cançons inèdites que formaran part del seu pròxim àlbum. En aquest treball, Riba despulla la seva faceta més personal amb un cocktail de pop, indie i folk amb sources electrònics.

Dos cantautors, que a la seva manera més personal i singular, estan preparats per posar els pèls de punta a tots els espectadors.


Els vessaments químics d’Ercros al pantà de Flix havien de tenir la seva part positiva. Potser sense aquests adulterants no haurien sorgit personatges com XARIM ARESTÉ, que de petit va beure d’aquelles aigües i ara, com caigut a la marmita de la poció màgica, escampa arreu el seu do en forma de cançons. Ara ens brinda una nova i brillant dosi en el seu nou disc, “La rosada” .

I és que “La rosada” és un disc de cançons. 10 cançons com 10 sols. 10 paisatges. 10 aventures. Totes ben diferents, cadascuna més addictiva que l’anterior. Un disc que desprèn màgia i frescor en estat pur. No és, de fet, la rosada el millor refrigerant natural que existeix?

Després de donar forma a l’esquelet del disc en la intimitat domèstica, Xarim Aresté va destil·lar-ne l’essència per enriquir la paleta de colors a l’estudi amb la complicitat d’un company ja habitual de viatge, l’Ermengol Mayol .


CAÏM RIBA passa la infantesa envoltat d’artistes i bohemis, fet que li fa créixer una inquietud creativa enfocada a la música.

En el 2014 CAÏM RIBA s’encara a un projecte paral·lel en solitari, en català i més orgànic, que respon a la seva necessitat d’expressió més intima. ”a 306 km”, el seu primer treball discogràfic en solitari, sorgeix de la voluntat d’editar les seves cançons amb un caràcter més introspectiu, en un inici instrumental, pero que amb la participació d’en Jordi Lanuza (Inspira) i Santi Balmes (Love of Lesbian), donant al disc un toc de veu, van fer que Caïm Riba s’animés a composar més lletres i melodies fins a convertir el disc en un àlbum de cançons d’autor.

Desprès de girar el seu primer disc “a 306 km” amb el que ha actuat als principals festivals del país i a moltes sales del territori, ara Caïm Riba està composant cançons pel seu proper treball.

Amb molts discs de Pastora a l’esquena com a compositor i guitarrista, i la seva nova faceta de cantautor, l’octubre passat va celebrar 20 anys de carrera amb el Curtcircuit, rodejat de bons amics i companys de professió com Xarim Aresté, Gerard Quintana, Gossos … Ara farà una ronda de concerts, acompanyat dels seus músics de confiança, per començar a tocar les noves cançons amb ells i així apropar-les al directe abans d’enregistrar-les en el disc.

Xarim Aresté + Caïm Riba:

Divendres 8 d’abril, 23:00 h. – La Capsa (El Prat del Llobregat) 
Anticipades: 10€ (+ despeses de gestió)

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »