Deparamo arriba a la Sala Barts

By MUSICA, Noticies Musicals
març 02

Deparamo arriba a la Sala Barts

Deparamo arriba a la Sala Barts, el proper 18 de març, amb un espectacle diferent. Intens, enèrgic i sorprenent

Al piano, al costat de la seva banda, interpretant una curosa selecció musical plena de grans temes d’ara i clàssic dels grans músic d’ara i de sempre amb una posada en escena captivadora. Una barreja continua i sense ordre de tots els gèneres musicals, per crear un espectacle per tots els públics i edats.
Deparamo, alterna pop-rock, Rhythm and blues, música clàssica, soul, jazz… barrejat amb house, trance… Perquè no es pot barrejar Eric Pydz amb Gloria Estefan? O a Nirvana amb Adele? o David Guetta amb The Police?
Un total de més de 50 hits d’ara i de tots els temps i temes originals de l’artista, interpretats tots en format medley, per crear una contínua sorpresa sense imaginar quin serà el següent a sonar. En resum, un espectacle, despreocupat, sense regles i molt fluid que evoluciona tot al temps fins a dalt i que res té a veure amb el que ens imaginem d’un concert de piano i que, per treball tècnic i creatiu, deixarà amb ganes de més.
Qui és Deparamo?
Miquel Deparamo és músic autodidacta, productor, compositor i… advocat. La música ocupa la major part del temps de la seva vida i es dedica a ella des dels 7 anys.
La seva primera etapa com pianista concertista comença amb 12 anys. Després d’uns anys interpretant als grans autors clàssics i passant per altres instruments com el saxo, batería a un grup de pop-rock i percussionista, Deparamo decideix fusionar les seves qualitats clàssic-modernes de piano amb música electrònica.
La seva carrera professional com a pianista comença a clubes i festivals de música electrònica, fusionant les seves melodies al costat d’un DJ en directe. Descobreix que pot intervenir improvisadament amb el piano sobre qualsevol tipus de música i durant 4 anys comparteix escenari amb els més reconeguts Dj’s a nivel mundial en els millors escenaris nacionals i internacional. Però decideix donar una pasa més a la seva carrera i lluitar pel seu somni: Crear el seu propi espectacle.
Molt influenciat pel trance i les melodies de Robert Miles així com tot el gènere electrònic, fa que comenci a mesclar lo clàssic del piano amb lo modern de la música electrónica. Això afegit al pop-rock, amb referents de bandes com Rolling Stones, Nirvana,Beatles o Queen entre altres. Influencies també de R&B i d’artistes com Rihanna, Beyonce, Alicia Keys i, per descomptat, la música clàssica, amb autors com Vivaldi,Wagner…
Tots els gèneres musicals han tingut i tenen influència en la seva tendència per a crear aquest nou concepte musical que abasti tots els estils.
Tot un fil conductor: El Piano
Tot un lema: La música no té límits

Més informació: Web Deparamo
Compra d’entrades: Entrades Sala Barts

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »