VerdCel celebra 10 anys de l’edició del seu primer disc

VerdCel celebra 10 anys de l’edició del seu primer disc
By MUSICA, Noticies Musicals
març 02

VerdCel celebra 10 anys de l’edició del seu primer disc

Aquest 2016, Alfons Olmo celebra 10 anys de cançons, des de la publicació del primer LP de VerdCel, PaisViatge (Cambra Records, 2006).

Per aquest motiu, llancen Estacions són cançons, un disc autoeditat, un disc recopilatori, amb una selecció dels temes més representatius de la seva trajectòria, que es podrà descarregar gratuïtament des del http://www.verdcel.com/estacions a partir del 16 de març.

VerdCel treballa la Cançó de manera única, barrejant amb naturalitat influències modernes amb arrels mediterrànies. Una proposta de convicció interdisciplinària en la qual es té cura i es cuida fins al mínim detall tant el contingut (les cançons i la imatge) com el continent(l’edició dels treballs) i la seva presentació sobre l’escenari.

Un regal al públic que conté temes del seu debut i dels seus altres treballs d’estudi: Sàmara (Propaganda pel Fet!, 2008), Els dies del Saurí (Temps Record, 2012) i Argilaga (Temps Record, 2014). Aquesta nova publicació s’acompanyarà del llançament de diversos videoclips de cançons del recopilatori creats per l’ocasió de la mà de diversos realitzadors.

Estacions són cançons (Autoedició) és molt més que una compilació, és un agraïment per aquesta dècada on ha trepitjat escenaris d’arreu dels Països Catalans, la resta de l’Estat i Europa. Una retrospectiva de la trajectòria feta fins ara amb la vista posada al futur, en la que es teixeixen i es creen plecs entre els quatre treballs que conformen una de les discografies de més qualitat dels últims anys.

El primer videoclip és La font i l’excursionista, amb els que s’anirà presentant Estacions són cançons

“Quan ens plantejàrem abordar La Font i l’excursionista, una cançó que parla de viure l’experiència i de gaudir del camí, decidírem amarar-nos de la cançó i fer el mateix. Així que decidírem anar al pic més alt del País Valencià, el Penyagolosa”, explica Túbal Perales, realitzador del clip que des de el segell Mésdemil ha treballat l’audiovisual per propostes com les de La Gossa SordaPau AlabajosRapsodes i Aspencat. Túbal i el seu equip han copsat l’espèrit de la cançó acompanyant l’acció i gaudint del trajecte; com ell mateix explica “fent d’excursionistes mentre anaven quadrant plànols”

VerdCel


Qui és Verdcel

Va començar als escenaris l’any 2000 i es va estrenar discogràficament el 2004 amb l’EP On està el lloc?

Des de llavors, ha editat:
– quatre discos d’estudi País Viatge (2006), Sàmara (2008), Els dies del Saurí (2012) i Argilaga (2014)
– un de directe Òrbites (2015)
– i dos senzills digitals La Font i l’excursionista (2007) i Ara (2009)
Malgrat ser una proposta de temes propis, ha realitzat dos treballs d’homenatge centrats en l’obra de dos tòtems de la música nacional: el CD­ novel∙la gràfica Petjades (2010), dedicat a Raimon, i més recentment, el CD+DVD en directe Del cor a les mans, versionant Ovidi Montllor.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »