El Teatre Auditori de Sant Cugat presenta la nova temporada

By Notícies Teatrals, TEATRE
jul. 14

El Teatre Auditori de Sant Cugat presenta la nova temporada

El passat dilluns dia 11, el Teatre-Auditori de Sant Cugat, va presentar la Temporada 2016-2017, en una gala presentada per Maria Cusó i Jofre Llombart.
A la gala, van assistir més de 600 persones que, va poder gaudir de les actuacions de Joan Pera, Vell & Albert Solà, Roger Sans, Clara Peya, Júlia Farrés-Llongueras & Viviana Salisi, Manu Guix i Mone i, també, de la presència de Lloll Bertran, Jordi Banacolocha, Elsa Anka, Paco Mir, Josep Ferré, Emma Vilarasau, Laura Borràs, Pep Moliner i Dj Nieto.
En aquesta temporada, es comptarà amb 10 espectacles de teatre, 1 musical, 1 òpera, 10 concerts de música, 3 espectacles de dansa, 5 concerts de música clàssica (3 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat), 2 espectacles d’humor, 7 espectacles familiars i 2 espectacles de poesia.
Han apostat per una mirada internacional que s’inicia amb el concert excepcional de fora de temporada de Suzanne Vega, avui divendres 15 de juliol, i que continuarà amb un seguit de concerts
com Avishai Cohen Trio i Barbara Hendricks, programats dins del 48è Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Rufus Wainwright, en col·laboració amb el Festival Temporada Alta, l’espectacle ‘The Tempest’ en llengua anglesa i sobretitulat en català, i l’espectacle de dansa de la Junior Company del Ballet Nacional d’Holanda.
A banda dels espectacles de la temporada, la programació OFF Teatre-Auditori té una sèrie d’activitats complementàries per enriquir la seva programació, tals com assajos de dansa oberts al públic, xerrades prèvies i posteriors amb la companyia o la direcció, la programació de les hores de dansa, música i màgia d’entrada lliure i les sortides exclusives a equipaments de primera línia com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, entre d’altres.
El Teatre-Auditori manté la política d’abonaments i descomptes tot i augmentar el número d’espectacles oferts. Aposta per un sistema accessible per a tot tipus de públic en funció de l’edat (Ta!18, Ta!20, Ta!29, Abonament Jove, Ta!65), el nombre i moment de compra (Ta!Grups i Ta!Última hora) o els gustos segons la temàtica (Deu de Teatre, Trio de Dansa, Quintet de Clàssica, Trio d’Òpera, Duet de Poesia o Duet de Jazz), i a part de seguir formant part del programa APROPA CULTURA.
La venda d’abonaments s’iniciarà el dimarts 6 de setembre i la venda d’entrades en general el dimarts 13 de setembre.
Podeu començar a revisar la programació en aquest link

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »