Els meus pronòstics pel Sona9 2018

Els meus pronòstics pel Sona9 2018
By Cròniques Musicals, MUSICA
abr. 22

Els meus pronòstics pel Sona9 2018

Quasi sense adonar-me ja estem en el 4t any de pronòstics del sona9 amb en Jordi Sugranyes i l’any passat ja us vaig explicar que s’havien afegit alguns músics i altra gent de la música a fer pronòstics amb nosaltres no? Doncs aquest any hem estat fent pronòstics 21 persones que es converteixen en 23 si afegim 2 pronòstics que ens han enviat passades les 12 AM d’avui diumenge, hora en què havíem quedat per penjar les nostres travesses.

Aquest any em tingut que escoltar 110 maquetes dels quals havíem de seleccionar 18 grups de forma que 12 fossin de Catalunya, 3 de València i 3 de Balears.

I, per no ser diferent, al repassar em vaig trobar que tenia seleccionats 11 en lloc de 12 a Catalunya així que he hagut de revisar la llista a corre-cuita i rectificar l’errada.

La primera cosa és agrair als 21 valents, que han arribat a temps, que hagin participat en la nostra travessa i com fins al dia 30 d’abril no sabrem els 18 classificats oficials, aquí teniu els nostres pronòstics (Les cel·les que veieu en groc són errades que hi ha hagut en pronosticar):

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »