Pares: indignació, ira i còlera emplenen el seu nou video

By MUSICA, Noticies Musicals
abr. 25

Pares: indignació, ira i còlera emplenen el seu nou video

Recordo com vaig descobrir a Pares entre les maquetes del Sona9 2015. Va ser el primer any que feia pronòstics (Llegir més sobre els pronòstics de Sona9 2015) i no vaig dubtar en incloure’ls en la meva travessa. Recordo la barreja de sentiments que em van recórrer: Il·lusió, quan vaig descobrir que passaven a les semifinals (Llegir més sobre la semifinal de Pares), Tristor quan ni tan sols vaig gosar apropar-me a felicitar-los i, finalment, Decepció quan van ser eliminats.

En aquest temps els he seguit la pista i vàrem estar en la presentació del seu primer disc “de sota els pins” (Llegir la crònica de la presentació) i em cal reconèixer que no hem tornat a coincidir.

Ahir vaig poder escoltar, per primer cop, “Sou uns Fills de la Gran P.U.T.A.” i vaig quedar tan tocada que em va ser impossible ni tan sols dir que m’havia semblat. No puc ni explicar l’emoció que he sentit quan, després d’escoltar-la jo no sé ni quants cops, aquest matí al PopUp l’he tornat a escoltar.

Potser sóc massa sensible? Potser sóc molt exagerada? Només puc dir-vos que la veu d’en David Espinosa em sembla impressionant i capaç d’acaronar-nos entre melodies però, com es veu en aquest vídeo, també pot posar veu al nostre enuig contra Europa i tots els beneficis d’aquest tema estan destinats a l’ONG Proactiva Open Arms.

A hores d’ara, segueixo sense trobar els mots necessaris per engrescar a ningú per veure’l així que jutgeu vosaltres mateixos.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »