Festival Acustica 2016: Tot a punt per l’inici

By MUSICA, Noticies Musicals
ag. 31

Festival Acustica 2016: Tot a punt per l’inici

Demà comença l’Acústica de Figueres i, durant quatre dies passarà per Figueres la millor proposta musical del moment: Una quarantena de concerts, pràcticament tots gratuïts, que esperen superar els 100.000 espectadors.

Demà Dijous actuaran, entre d’altres, dues de les formacions més en forma del moment com Animal i Doctor Prats, les veus femenines de Joana Serrat i Marta Delmont i tancaran la nit els valencians més de moda actualment, Aspencat.

Divendres pujaran a l’escenari formacions com Sopa de Cabra, Mishima, Albert Pla o Els Catarres a l’espectacle “Acústica 15 anys. La banda sonora del nostre país” i altres grups com Muchachito Bombo Infierno poc avesat a fer concerts gratuïts, Oques Grasses, Marky Ramone i els DJs Miqui Puig i Amable.

Cal fer una menció especial de Roger Mas, que protagonitzarà un dels concerts de pagament d’aquesta edició al Teatre Jardí amb un format espectacular gràcies a l’escenografia de Lluis Danés i el disseny de llums de Joan “Teixi” Teixidó. Una combinació de luxe.

Dissabte Serà el torn d’Adrià Puntí, que farà un dels pocs concerts gratuïts que oferirà aquesta temporada i completaran la jornada les actuacions de Kiko Veneno, Dolo Beltran, Sidonie i el sempre efectiu Macaco, entre d’altres.

Per altra banda, l’Acustiqueta, el festival familiar amb més convocatòria de Catalunya, comptarà amb actuacions tan destacables com Lluís Gavaldà amb Trau, l’estrena de l’espectacle familiar d’Albert Pla i Tortell Poltrona, la darrera actuació de l’actual generació de Macedònia a comarques gironines, els televisius SP3, els contundents Heavy per xics o els clàssics del festival, l’Orquestra Diversiones i el seu “Fem el crio”.

Més informació i venda d’entrades, dels espectacles al Teatre Jardí de Figueres, a Festival Acustica

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »