Festival del Mil·leni: Niña Pastori al Gener

By MUSICA, Noticies Musicals
gen. 04

Festival del Mil·leni: Niña Pastori al Gener

La cantaora gaditana Niña Pastori torna al Festival Mil·leni, els dies 16 y 17 de enero. 21h al Teatre Victòria (Bcn), després de l’èxit recollit amb l’estrena del seu nou disc “Ámame como soy”, amb el qual s’apropa als ritmes llatins amb la col·laboració de Rubén Blades, Juan Luis Guerra, Pancho Céspedes i Sara Baras. Al seu actual repertori també versiona Alejandro Sanz (“La música no se toca”) els cubans Pablo Milanés, amb la cançó que titula l’àlbum, i Amaury Gutiérrez (“Remolino”).

María Rosa García, la Niña Pastori (San Fernando, 1978), atresora als seus 38 anys, 10 àlbums, 20 anys de carrera, més de 2 milions de còpies venudes i tres Grammy llatins. La cantaora de prodigiosa veu, que va conquistar Camarón, segueix vivint a la seva estimada Cadis, al costat de la família, amb el seu marit, productor i mà dreta, el percussionista Julio Jiménez ‘Chaboli’, i les seves dos filles. Allà va créixer escoltant els grans del cant flamenc, com el paisà Chano Lobato, un dels referents junt a Enrique Morente.

Últimament combina els escenaris amb aparicions de televisió. Va ser jurat de “Levántate”, ‘talent show’ que buscava el millor duo format per pares i fills. Ara ha tingut un pas fugaç per l’edició VIP del concurs “MasterChef Celebrity”, abans de tornar als escenaris per reviure un disc de cantes que agermanen la seva ànima flamenca amb ritmes llatins. Una cosa que es pot permetre perquè té un públic fidel que la respecta, més enllà de les cançons que interpreta, per la seva forma de cantar. I és que, tal i com afirma, el que ella fa no és flamenc pur però li pot agradar a qualsevol que l’escolti sense prejudicis.

Informació i entrades: www.festivalmillenni.com

Font: Festival del Mil·leni

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »