Bornet de Cançons 2017: Programació

Bornet de Cançons 2017: Programació
By MUSICA, Noticies Musicals
gen. 04

Bornet de Cançons 2017: Programació

El Bornet de Cançons és un cicle de programació musical infantil per a públic familiar, que tindrà lloc al Born Centre de Cultura i Memòria cada primer diumenge de mes, a les 12 h del migdia, durant el primer semestre del 2017. Propostes musicals de tots els estils pensades expressament per als nens i nenes, al voltant d’una programació que permetrà compartir l’experiència musical entre pares i fills i alhora potenciar la sensibilització dels nens vers la música moderna i la cultura.

Les entrades valen 8 € per als majors de 12 anys, 4 € per als nens i nenes de 4 a 12 anys. Els
espectacles són gratuïts per als menors de 4 anys i per als socis del Club Super3.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web:
http://www.enderrock.cat/noticia/12377


Diumenge 8 de gener del 2017
Landry el Rumbero – Ets especial

Landry el Rumbero barreja cançons originals amb una selecció de temes i danses infantils de tota la vida, passades sempre pel sedàs de la rumba catalana. El seu objectiu és fer ballar els petits i no tan petits en un directe que no deixa de sorprendre pel seu ritme frenètic i la gran quantitat de danses i jocs al compàs del ventilador.

Diumenge 5 de febrer del 2017
Samfaina de Colors
Els tres porquets es caguen de por

 
El llop ferotge ha fugit amb el cul escaldat i amb la cua entre les cames. Però els tres porquets tenen por… i el llop ho sap. Des del 1988, Samfaina de Colors difon la música i la cultura tradicional dels Països Catalans entre els més menuts. El nou espectacle de Mirna Vilasís i Xavi Múrcia ensenya als nens i nenes com superar les seves pors.

Diumenge 5 de març del 2017
Wag i Jo
Jun i el Follet del Vent

El nou espectacle infantil creat pel duet barceloní Wagner Pa i Joana de Diego explica la història de la Jun. Una nena de 7 anys viu en un edifici típic d’una gran ciutat, envoltada de gent amb cara de pocs amics, que sempre van amb pressa. Però quan mira per la finestra i deixa volar la imaginació, es produeix un miracle meravellós!

 

Diumenge 2 d’abril del 2017
Big Band de Granollers – Afronora

La Big Band de Granollers va néixer el 1994, i amb la direcció de Martí Ventura s’ha especialitzat a fer arribar la música als més petits. De la mà de la Nora, un personatge de dibuixos animats, el públic infantil descobreix com van arribar els esclaus als Estats Units i com la música negra va ser l’origen del jazz.

Diumenge 7 de maig del 2017
De Paper – Dins la panxa del llop

L’espectacle Dins la panxa del llop volta per mons fantàstics i paisatges fabulosos: estómacs plens de vida i alegria. Una combinació de titelles d’ombres, teatrins de paper i cançons a mida a càrrec de Núria Lozano (La Carrau) i Joan Alfred Mengual. Un retrat de la cadena alimentària amb humor i música.

Diumenge 4 de juny
Dàmaris Gelabert – Canta!

Concert amb els temes més populars de Dàmaris Gelabert (“Bon dia!“, “Els dies de la setmana“, “Qui sóc jo“…), perquè tota la família pugui cantar i ballar les divertides cançons que els nens aprenen diàriament a casa i a l’escola. Una recepta infal·lible per acostar l’amor a la música des de ben petits.

Font: Enderrock

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »