Festival l’Hora del Jazz – Programació del cap de setmana

By MUSICA, Noticies Musicals
set. 22

Festival l’Hora del Jazz – Programació del cap de setmana


El Festival l’Hora del Jazz continúa la seva programació de jazz gratuïta cada cap de setmana de setembre a la Plaça de la Vila de Gràcia. Aquest diumenge 25 de setembre serà el torn de la subtilesa, la intensitat i la complicitat d’Elisabet Raspall i Dani Pérez Duet i tancarà la programació la música a mig camí entre el jazz i el rock de Néstor Giménez.

Enguany, i com a novetat, la programació de dia del festival farà parada al Castell de Montbui de Bigues i Riells, el mateix diumenge 25 de setembre, amb Clara Sallago Quintet. La cantant catalana establerta a París vindrà a presentar el seu nou treball Cantos de Hidra.

Aquest cap de setmana és l’últim de programació a la Vila de Gràcia. Però encara queda un concert de l’Hora del Jazz dijous vinent 29 de setembre al café Conservatori del Liceu. Un concert de luxe amb un trio explosiu: Gonzalo del Val, David Mengual i Marco Mezquida. Tres dels músics més destacats i sol·licitats del panorama nacional actual, i que presentaran el seu segon treball Koiné.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »