Fira Tàrrega 2016: Anuncia 10 itineraris artístics

By Notícies Teatrals, TEATRE
jul. 25

Fira Tàrrega 2016: Anuncia 10 itineraris artístics

Fira Tàrrega ha dissenyat 10 itineraris artístics diferents per a segmentar el gruix de la programació i fer-la més accesible a l’espectador. Aquests recorreguts artístics estan concebuts per a què els espectadors trobin els espectacles més adients per a gaudir al màxim de la Fira.

Enguany els itineraris, plantejats des de l’humor i amb una voluntat lúdica, responen a la pregunta: “Què anirien a veure a Fira Tàrrega…” diversos personatges coneguts, esmentats a continuació.

  

 

 

Els 10 itineraris artístics són:

1. Bruce Lee i Federico Fellini

De la dansa urbana a la contemporània, passant pel circ. Aquest recorregut es presenta com un viatge a través de continguts marcats per l’esforç físic, la proesa tècnica i l’alta poesia escènica:

100 Racines, Ateneu Popular 9 Barris i V de Vavel, Cirque Exalté, Colectivo Circo 9.8, Kukai Dantza, Fattoria Vittadini, Companyia de Circ ‘eia’, Claire Ducreux, Svalbard Company, Dikothomia Cia.

2. Chuck Norris i Angelina Jolie

Una experiència salvatge només apta per a cossos entrenats, mentalitats obertes i resistents. Una selecció d’espectacles que portaran l’espectador al límit:

Cia Baal, Quim Bigas, Arcopom, Svalbard Company, Joan Català, Iron Skulls Co., Sienta la Cabeza, Conservas – Xnet / 15MpaRato, Fundación Collado – Van Hoestenberghe, Cia. Roberto G. Alonso, Get Back (Taller).

3. Donald i Melania Trump

Tot sala. Amb aquest recorregut s’integra una ruta apta per a aquells que no els agrada plantar el cul en una plaça, o bé bronzejar-se una mica mentre gaudeixen d’un bon espectacle a l’espai públic:

El Pont Flotant, Teatro Niño Proletario, Svalbard Company, Conservas – Xnet / 15MpaRato, Fundación Collado-Van Hoestenberghe, Les Impuxibles, Cia. Baal, LAminimAL, Fattoria Vittadini, Companyia de Circ ‘eia’.

4. Ernest Hemingway i Ferran Adrià

Selecció per als molt sibarites, els amants del detall i la vida tranquil·la. Una degustació, una alenada d’aire fresc servida en espais amb molt d’encant:

Silēre, HURyCAN, Colordellop, CCOT, Cia. Roberto G. Alonso, Teatro Container, Teatro del Sonido, Kiku Mistu, Diana Gadish, LAminimAL.

5. Gerard Piqué i Shakira

Espectacles que generaran tendència, que estaran ben aviat en boca de tothom:

Grupo Puja, Montana Colors Cultura en col·laboració amb Tope, Get Bak, Cia. Obskené, Ondadurto Teatro, Cirque Exalté, Ravid Goldschmidt i Quim Moya, La Licuadora, Iron Skulls Co., Ephrat Asherie Dance, Arcopom.

6. Maradona i Amy Winehouse

Aquest itinerari s’adreça als que no en tenen mai prou. Una experiència amb el doble de propostes, els 20 hits absoluts de l’edició 2016:

Arcopom, CCOT, Joan Català, Cie. Artonik, Claire Ducreux, El Pont Flotant, Cia. Obskené, Ephrat Asherie Dance, Grupo Puja, La Industrial Teatrera, Svalbard Company, Ondadurto Teatro, LAminimAL, Universiteatro i Gorguz Teatro, Get Bak, Didi Rodan, Escarlata Circus, Kiku Mistu, Companyia de Circ ‘eia’, Cirque Exalté.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Nelson Mandela i Margarida Xirgu

Política i teatre, teatre polític, art compromès i activisme. Aquesta ruta presenta una tria de peces necessàries en temps de desconstrucció galopant de la democràcia a Occident:

Carretera 45 Teatro, Cia. Maduixa, LaPùblica, Conservas – Xnet / 15MpaRato, Teatro Container, Teatro Niño Proletario, Silēre, Universiteatro i Gorguz Teatro, Les Impuxibles, LAminimAL.

8. Núria Feliu i Albert Om

Per als hereus i les pubilles, per als que els hi agraden els espectacles de tota la vida, els que fan riure i s’entenen:

Cia. Peus de Porc, Cia. Toti Toronell, Xa! Teatre, Ondadurto Teatro, Diga’ls-hi inquiets, Muzikanty, La Industrial Teatrera, Grup Centre Cultural i Recreatiu, Grupo Puja, Mumusic Circus.

9. Pilarín Bayés i Mrs. Doubtfire

Recorregut participatiu, lúdic i de molta qualitat. Especialment adreçat als experts més petits de la casa. Inclou peces que també es poden gaudir en família:

Ponten Pie, Holoque, El Pájaro Carpintero, Get Back (Taller), Colordellop, Méli Mélo i Cie., Montana Colors (Taller), La Industrial Teatrera, Diana Gadish, Arcopom, Companyia de Circ ‘eia’.

10. Els crítics de Recomana.cat

Un recorregut dissenyat pels professionals del portal Recomana.cat especialitzat en crítica d’arts escèniques:

Companyia de Circ ‘eia’, El Pont Flotant, Fundación Collado – Van Hoestenberghe, Joan Català, Ateneu Popular 9 Barris i V de Vavel, HURyCAN, Les Impuxibles, Conservas – Xnet / 15MpaRato, Escarlata Circus, LAminimAL, Quim Bigas, Mumusic Circus, Ponten Pie.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »