20/09/2014 Guillem Roma: La Musica no tan “Nòmada” de Guillem Romà i La Camping Band Orchesta

By Cròniques Musicals, MUSICA
set. 21

20/09/2014 Guillem Roma: La Musica no tan “Nòmada” de Guillem Romà i La Camping Band Orchesta

Publicat a TotMusiCat: 23/09/2014 
Crònica 1

Dissabte, el Mercat de Música Viva de Vic, es va emplenar de la música del nou disc Nòmades i que arrancava amb totes les localitats venudes. Un disc ple de música que viatja i que vol ser escotada.

Amb lletres plenes de energia, de vida i de missatge, on cal destacar que el projecte és autogestionat, que han utilitzat 4 idiomes (català, castellà, portuguès i un que quart sembla ser és inventat) i que la orquestra no té una forma concreta, si no que és transforma i va canviant, mantenint exclusivament la veu d’en Guillem.
El concert, tal com va marcar l’organització, havia de ser breu, només 45 minuts, i en Guillem es va veure obligat, des de la primera cançó “Dawn” a comprometre’s a no parlar gaire per tal d’oferir la màxima quantitat de cançons possibles. Vàrem trobar un escenari senzill, amb poca llum, que els focus anaven canviant de tons amb cada cançó, i on les cançons s’anaven succeint quasi sense parar. A continuació “El Salt” i sense adonar-nos ja teníem “Foc” a sobre, on ja començava a aparèixer la peculiar trompeta vocal d’en Guillem. En “Back to the Forest” i “Deep in side” (del seu anterior àlbum Oxitocina), vàrem veure com Guillem es posava al teclat. El moment més reivindicatiu el vàrem trobar amb “Dejadnos ir”,  potser la cançó on més clarament podem trobar influències de la seva estada a Mèxic.
A continuació, no podia faltar, la tradicional foto del públic dons, com ell mateix explica, tenen una col·lecció de fotos de tots els públics que han tingut i que pengen al seu facebook https://es-es.facebook.com/guillemromamusic

Tot seguit, van reempendre el concert amb “Combinacions” i tot seguit “En el teu llit” on Guillem no va dubtar en donar veu al públic i que va afegir d’immediat. Per continuar dues cançons del seu anterior disc Oxitocina: “Volar amb tu” i com tancament “El senyor”.

En acabar, el públic en peu i en Guillem a la porta de sortida, saludant a la gent que havia assistit.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »