La Negra: Presenta “Colores” al Música Viva de Vic

By MUSICA, Noticies Musicals
set. 02

La Negra: Presenta “Colores” al Música Viva de Vic

Colors és el tercer disc de la Negra publicat per Martin Music el nou segell discogràfic de Paco Martín.
Amparo Velasco va ser artista des que va néixer. El seu inici al món musical es va produir en 2006 dins del selectiu concepte artístic que va significar Casa Llimona.
Abans, va començar a sentir el respecte per treballar amb artistes flamencs de la qualitat suprema de José Mercé o Vicente Amic. Sens dubte, immillorables mestres. El seu primer treball es podria considerar com de sorpresa molt agradable. Tots, sense excepció van lloar la seva meravellosa i sorprenent veu, nova i diferent. Va néixer per a tots “La Negra”.
Va passar molt temps, potser massa, fins a tenir noves notícies de la Negra “La que mai” va ser editat en el 2012 i seguia mantenint un toc d’aire i qualitat meravellós. El Jazz i els ritmes africans i llatins tenen presència al costat d’una inevitable arrel flamenca. Ningú s’assemblava a ella. Era diferent.
2016 ha de ser l’any de la seva consagració definitiva com una gran cantant que sap com ningú emocionar amb les seves cançons.
De “Colors” ens diuen que sorprendrà perquè no és un disc més, sinó un excel·lent i meravellós treball ple d’emocions en forma de música.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »