Bebe torna a Barcelona al Desembre

Bebe torna a Barcelona al Desembre
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 06

Bebe torna a Barcelona al Desembre


Després del seu concert a la Sala Barts amb les entrades exhaurides, la cantant torna a Barcelona el dijous 22 de desembre al Palau de la Música

Bebe publica la reedició del seu exitós àlbum Cambio de piel amb el qual va aconseguir els primers llocs de la llista de vendes. Sense renunciar a res, Bebe es reinventa en aquest quart àlbum recuperant l’essència del que un dia li va valer ser tota una revelació de la música popular. Després de la seva gira a Europa i Llatinoamèrica, torna el proper 16 de setembre per presentar-nos la reedició d’aquest àlbum produït per Carlos Jean. Es tracta del disc de la seva consagració, un treball molt personal, fruit de múltiples experiències, en què la poesia de la vida es dóna cita amb el seu inconfusible veu.

El format d’aquesta reedició és un CD + DVD que conté 4 Bonus Tracks (1.- La vida que no viví (Enrique Heredia “El Negri” feat. Bebe i El Langui), 2.- Vete (Los Amaya feat. Bebe) , 3.- Cesar no debe morir, 4.-Ganamos feat. Haze) i el tema inèdit Te ví.

Sens dubte el retrobament amb la millor Bebe, creativa i íntima , sensual i sincera que ha crescut artísticament, mostrant una decidida voluntat de reprendre les regnes de la seva carrera i tornant a una sonoritat i una expressivitat molt pròpies i úniques que presentarà en concert el 22 de desembre.

Les entrades, es posen a la venda avui a The Project

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »