Lausana i el Sona9: El concert programat VS el concert improvitzat

By Cròniques Musicals, MUSICA
abr. 25

Lausana i el Sona9: El concert programat VS el concert improvitzat

 

Tinc la gran sort de proposar els concerts que més em criden l’atenció, ja sigui per proximitat, novetat o plaer i que el Director els accepti quasi tots. És per això que segueixo diversos grups per les xarxes. Uns ja tenen el seu espai en la música i altres encara ho intenten entre verkamis i maquetes, concerts gratuïts o de taquilla inversa, qualsevol cosa per obrir-se camí.
A vegades em passa que algun músic m’atrau, irremediablement. Potser ni tant sols l’he escoltat, però llegint els seus comentaris i piulades, quelcom em diu que és bo. Sorprenentment, més d’una vegada encerto i la seva música, encara em captiva una mica més o poc a poc veig com la seva influència/seguidors en xarxes augmenta.
Justament, Lausana és un dels grups que m’atrau i encara no sabia perquè. Els segueixo, més o menys, des de que va obrir verkami. Per què? Sincerament… ni idea que va ser el primer que “em va atrapar” però quan estava fent els #PronosticSona9, allà els vaig trobat i evidentment, havia d’estar entre els meus pronòstics.
I, oh! sorpresa! Quan vàrem publicar els #PronosticSona9, veig una piulada que diu que ningú els havia escollit! Com? Jo sí! I així, vàrem intercanviar unes piulades i vaig descobrir que… me’ls havia menjat al publicar els pronòstics. Sort que ja havia dit que tenia 19 elegits i només havia publicat 18 sinó com ho hagués demostrat?
La següent sorpresa va ser veure que havia encertat, que estaven entre els 18 que passaven a la 2a fase i quan em van preguntar si anàvem al seu concert, el sí que cremava als dits per sortir, és va paralitzar doncs el meu pensament va ser molt ràpid trobant un problema:  Divendres ells estrenen a Granollers però fa dies que ja em acordat els concerts de la setmana i que les acreditacions s’estan tramitant i tenim programat cobrir un altre bolo.
Una petita possibilitat s’obria camí doncs si encara no tenim confirmació de les acreditacions, potser hi ha problemes i podíem canviar-ho. Si així, va arribar divendres i la confirmació de les acreditacions. El concert que vaig cobrir, genial però el meu cor dividit i la necessitat d’explicar com em sento, no em deixa rematar les cròniques pendents.
Sols espero, poder veure’ls en directe, que el Sona9 i els meus #PronosticSona9 siguin la senyal del seu creixem diari en la música.
Fins molt aviat Lausana!!

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »