Les Cruet publiquen el seu primer treball

Les Cruet publiquen el seu primer treball
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 02

Les Cruet publiquen el seu primer treball

Avui divendres, Les Cruet, publiquen el seu disc de debut, “Pomes Agres”, del que ja està disponible el single d’avançament “Pals i troncs”, amb dos temes inclosos al disc, més un tercer inèdit, que precisament dóna títol a l’àlbum.

Els membres del grup han tocat a grups com Zeidun, La Célula Durmiente, Assot o Els Surfing Sirles i formen part de la saba roquerola de Sant Celoni. El disc l’han gravat a casa seva, que és on té l’estudi en Mau Boada (Esperit!). Són una comunitat musical de cap a peus, com els Novos Baianos o els MC5, i es nota que tenen la música a l’arrel del bigoti, la practiquen com qui fa un sofregit, com qui fa l’amor, com qui va a recollir als nens a col·legi.
 
Ens diuen que Les Cruet són un cop de puny melòdic i bestial, una barreja de Janis Joplin i Exene Cervenka dels X, de punk ibèric 5 Jotas i ruralitat animista quotidiana. No hi ha res semblant: són una torrentada, un revulsiu, una alegria furiosa. “Pomes agres” és el seu primer disc, només un grapat de cançons, i, tanmateix, l’adhesió és instantània: se’t queden gravades al cap, reconeixes la crida atàvica, el senyal pactat, i sense pensar-t’ho dues vegades, arrenques a córrer cap a allà on van.

Vols escoltar-les? Link a Spotify

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »