Lax’n’Busto celebren 30 anys

Lax’n’Busto celebren 30 anys
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 01

Lax’n’Busto celebren 30 anys

Aquest 30 d’agost, s’han complert 30 anys del primer concert dels Lax’n’Busto.

Va ser a Vilafranca del Penedès i des de llavors, fins al d’aquesta matinada a la Seu d’Urgell, no han deixat ni un sol any de fer-ne.
És sens dubte el grup de Pop-rock en català que més concerts ha fet al llarg de la seva història i de forma consecutiva, durant 30 anys. Han deixat la seva empremta als principals auditoris (Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música, Auditoris de Catalunya…) i la pràctica totalitat dels espais de concerts, festes populars i festivals dels Països Catalans. També ha realitzat gires internacionals i concerts que els han portat per Espanya, França, Alemanya, Xile i Argentina. Des de la seva versió més rockera i contundent, fins a formats acústics i propers, passant per l’orquestra clàssica, les seves actuacions han estat en tot moment una experiència sincera i comunicativa.

Les seves cançons han esdevinguts himnes: “Miami Beach”, “Tinc Fam de Tu”, “Més que la meva Sang”, “Llença’t”, “La Meva Terra és el Mar”, “Emiliano Zapata”, “Que boig el món”, “Tornarem”, entre moltes altres, que han format part de la banda sonora de diverses generacions.

Aquest any, amb la Gira #Lax30, han volgut celebrar aquesta fita, acabant a la Sala Razzmatazz de Barcelona el pròxim 4 de Novembre. Després d’aquest concert faran la primera aturada de la seva trajectòria. Indefinida perquè no s’ha concretat la tornada, però en cap cas definitiva. Es tracta d’un comiat amb un “fins aviat”, que evidentment serà amb noves cançons.

DATES RESTANTS DE LA GIRA #Lax30
10 de setembre Vilobí d’ Onyar 
16 de setembre MMVV Plaça Major 
17 de setembre Tarragona
23 de Setembre Santa Coloma de Farners
24 de Setembre Besalú
8 d’ Octubre Albatàrrec
15 d’ Octubre Alcover 
29 d’ Octubre Vilarodona 
4 de Novembre Razzmatazz

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »