Les Santes 2016: Serà l’unic concert que farà Melendi a Barcelona

Les Santes 2016: Serà l’unic concert que farà Melendi a Barcelona
By MUSICA, Noticies Musicals
març 08

Les Santes 2016: Serà l’unic concert que farà Melendi a Barcelona

2016 no podia haver començat millor per Melendi. El seu àlbum en viu Directo a septiembre es manté setmana rere setmana com un dels discos més venuts del país i es va publicar el 19 de febrer a Amèrica. Directo a septiembre  -gravat durant un apoteòsic i inoblidable concert a Las Ventas de Madrid i emmarcat dins de la seva gira Un Alumno Más– ha obtingut una excel·lent acollida per part de mitjans i públic. Lluny de suposar un punt i a part abans de presentar el seu nou disc d’estudi, el públic tindrà l’oportunitat de gaudir, de nou, d’un dels directes més aclamats dels últims temps.
I és que, després de gairebé 15 anys d’una carrera plena d’èxits, Melendi és un dels artistes més reconeguts i admirats del panorama musical i els seus concerts destaquen per ser multitudinaris, penjant habitualment el cartell d’entrades exhaurides. La seva imatge i el seu estil musical han evolucionat de forma imparable en els seus gairebé 15 anys de carrera. Les seves lletres del dia a dia, amb les que diverses generacions s’identifiquen, han fet que sigui un dels compositors i intèrprets més importants del panorama musical llatí, així com un dels més estimats.
Molts dels seus èxits formen ja part de la història del pop-rock espanyol i s’han convertit en veritables himnes, victorejats en els seus multitudinaris concerts. Amb un directe espectacular que ja ha estat gaudit per més de 2.000.000 d’espectadors, els concerts de Melendi destaquen per la seva entrega i connexió amb el seu públic i tindrà oportunitat de demostrar-ho el proper 22 de juliol a Mataró, com a protagonista del concert estel·lar de Les Santes 2016, Festa Major de Mataró, en la que serà la seva única actuació a la província de Barcelona aquest estiu. El concert, que es farà al Parc Central de la capital del Maresme, és possible gràcies a la col·laboració amb la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.
El preu de les entrades és de 31€ l’anticipada i 35€ a taquilla, amb impostos i despeses de gestió inclosos i properament començarà la venda d’entrades a les Oficines de Cultura de Mataró (carrer de San Josep, 9), a més a més, del mateix dia del concert a la taquilla del Parc Central. 


Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »