Macedònia: Segueix el casting de la nova generació

Macedònia: Segueix el casting de la nova generació
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 06

Macedònia: Segueix el casting de la nova generació

Macedònia ha esdevingut el grup familiar més popular pels petits de la casa i el passat dia 29 d’agost, va començar els càstings per buscar la quarta generació de cantants, que prendrà el relleu a les actuals fruites durant els pròxims cinc anys.

Els càstings van arrencar amb un miler de nenes inscrites, el doble que a la darrera convocatòria, que va ser fa cinc anys, fent que aquesta convocatòria superes totes les expectatives i ha duplicat el nombre de nenes inscrites de la darrera vegada.

Les proves es divideixen en tres fases:
  • La primera tindrà lloc fins demà divendres, 08 de setembre, al Teatre Auditori de Castellar del Vallès, per on passaran totes les nenes inscrites i es farà una primera selecció.
  • La segona fase es durà a terme el 17 i 18 i 24 i 25 de setembre.
  • Durant el mes d’octubre se celebrarà la fase final, amb una tria de 10 nenes de les quals 5 seran les escollides per ser les cantants del grup Macedònia durant els pròxims cinc anys. Els resultats es faran públics durant el mes de novembre.

Macedònia és un projecte creat per Dani Coma, compositor, lletrista, coach, coreògraf i en aquesta ocasió director de càsting i cal recordar que, els darrers discs publicats, superen les 15.000 còpies venudes, amb una agenda de concerts que treu fum.

A finals de gener es realitzarà un concert de comiat on es materialitzarà aquest relleu damunt de l’escenari, tot i que encara no s’ha fet públic el lloc on es farà.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »