Nit de les lletres 2018 del Vull Escriure

By LLETRES, Relats
abr. 30

Nit de les lletres 2018 del Vull Escriure

XusMas VullEscriureUn any més ha tornat al Vull Escriure «La Nit de les Lletres», una vetllada d’escriptura ràpida en temps real, com la descriuen a la mateixa web.

Ha estat ahir 28 d’abril i, igual que en el 2016 (llegir la ressenya), a cada hora a partir de les 8 del vespre i fins a la 1 de la nit s’ha publicat el tema del text que debiem escriure, amb l’extensió que volguessimi, i pel que teniem una hora per escriure’l per publicar-lo.

En les 5 hores d’escritura, he pogut pogut enviar 3 a temps i el 2 primers, els he enviat en els primers minuts del temps temps de repesca i tercer títol aconseguit

Aquí us deixo els meus textos i la resta de textos els podeu llegir a la propia web.

NIT LLETRES 2018 -1a MINICRIDA: «LA IL·LUSIÓ»»

Des que recordava li havien agradat els animals. De fet, s’havia arribat a plantejar ser veterinària o perruquera de gossos o tenir una tenda d’animals. Feia tant de temps que demanava un cadell, que ja no insistia i aquesta nit, l’anterior al seu 10è aniversari, igual que moltes altres nits, havia somniat que en tenia un. Fins i tot, s’havia imaginat que el cadell, es pujava en el seu llit per despertar-la. Quan es va adonar, tenia la cara una mica mullada i la mare no parava de xinxar-la perquè es llevés. En un obrir un ull, va veure una carona plena de pèls davant el seu nas. Uis! Millor dit, dues carones peludes, la miraven fixament i es llençaven juntes a llepar-li la cara. Es va aixecar d’un salt. Una il·lusió descomunal u un sonor JUJUJUI invadien la seva habitació. Volia un… i hi havia dos!

NIT LLETRES 2018 -2a MINICRIDA: «EL DUBTE»

La mare li deia que no era per tant que s’ho prengués amb calma però ella tenia tants dubtes que feia dies que no podia dormir. Li semblava la pitjor decisió que tindria de prendre mai. I la mare, torna que retorna, que estigués tranquil·la, que si no li agradava, podia tornar a canviar però això no era veritat. Ella sabia que una vegada és matricules, acabaria la carrera encara que no li agradés. Així era ella, decidida i sempre portava fins al final les seves decisions. Precisament per això li molestava tant dubtar quina carrera triar. Maleïts dubtes!

NIT LLETRES 2018 -3a MINICRIDA: «LA DETERMINACIÓ»

Era intuïtiva i força assertiva amb tothom però la determinació que tenia cap als altres, moltes vegades, li mancava per les seves decisions. No sempre se sentia capaç de seguir els seus propis consells i no li estranyava gaire que aquells que no la coneixia bé arribessin a pensar que tenia dues personalitats molt diferents. Però no era així. Simplement, els seus dubtes semblaven desaparèixer quan havia d’ajudar a algú. N’estava segura que per això els amics que tenien, tot i ser pocs, eren de debò i és que a més a més seleccionava molt bé a qui considerar amic.

NIT LLETRES 2018 -4a MINICRIDA: «EL PERILL»

Això de perdre una juguesca tenia molt de perill perquè no tenia ni idea que és el que podia passar. Ara quan pensava en com hi havia anat la cosa, se’n penedia i molt. No podria estar tranquil·la fins que sàpigues que és el que li demanarien fer. El que més temia és que fos alguna cosa relacionada amb les alçades? Amb la por que li feien!

NIT LLETRES 2018 -5a MINICRIDA: «L’ORGULL»

No hi ha orgull més gran que el d’una mare (o pare) vers a vosaltres, fills meus! Quan miro enrere i veig tots els paranys que heu superat i veig el que heu aconseguit, no puc deixar de somriure pensant tot el que us queda per davant. N’estic convençuda que encara queden moltes coses bones per arribar i quan hi hagi algun ensurt, aquí estaré, al vostre costat per recordar-vos qui sou i ajudar-vos a continuar.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »