Els meus encerts pel Sona9 2018

Els meus encerts pel Sona9 2018
By Cròniques Musicals, MUSICA
maig 01

Els meus encerts pel Sona9 2018

El diumenge passat us parlava dels pronòstics del Sona9 (Llegir el post anterior) i que aquest dilluns 30 d’abril el jurat faria publica la seva llista doncs, finalment, dels 18 músics que havia triat, han passat 6 a les preliminars.

La veritat és que estic una mica decebuda, especialment per no haver encertat amb Clams, un projecte nascut de la diversitat de les persones i que pretén fer visible les seves capacitats, i alguns músics més als que els caldrà esperar altres oportunitats.

Per la meva part, esperaré a veure com creixen els seleccionats i els no seleccionats que segur ho fan.

Aqui us deixo els encerts de cada un dels valents pronosticadors d’aquest any:

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »