Petits Camaleons 2016: Tot a punt per la 5à edició

Petits Camaleons 2016: Tot a punt per la 5à edició
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 28

Petits Camaleons 2016: Tot a punt per la 5à edició

Després de 4 edicions d’èxit, el Festival Petits Camaleons celebra la seva 5a edició aquest cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, i ja queden molt poques entrades a la venda.
Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 14 anys, els
autèntics protagonistes, i tot està pensat i dissenyat per a ells. 
En l’edició d’enguany s’incrementa el nombre d’artistes, arribant als 46 grups, i per tant també la quantitat de concerts, amb un total de 103 i, en aquesta edició, s’ha augmentat el nombre de concerts per a nadons amb 24 passis, 20 més que el primer any.
Com a novetat més destacada, en aquesta edició es comptarà amb 9 escenaris, un més que en els últims anys, ja que s’incorpora al festival la Carpa del Circ de Catalunya i passa a ser el segon escenari en importància del festival.
Cal destacar també el naixement d’un nou itinerari que amplia l’oferta de preus, amb una nova entrada de 20€. Pel que fa a la resta d’itineraris i abonaments s’han mantingut els preus dels darrers anys.

El festival també compta amb una gran oferta d’activitats paral·leles, com són la zona de signatures, la zona comercial, el chill-out, la zona de restauració amb més food-trucks, el concurs de nous talents i el concurs de presentadors. 

Enguany es segueix apostant per l’espai Info K, zona de rodes de premsa on només els nens i nenes hi poden entrar i preguntar tot allò que vulguin com a veritables periodistes. 

Vols conèixer la programació: Programació del Festival
Font: Festival Petits Camaleons

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »