Sidonie i Carlos Cross al Curtcircuit 2015

Sidonie i Carlos Cross al Curtcircuit 2015
By MUSICA, Noticies Musicals
nov. 06

Sidonie i Carlos Cross al Curtcircuit 2015

Sidonie i Carlos Cros actuen aquest mes de novembre dins el cicle Curtcircuit: el divendres 13 a la Sala Zero de Tarragona i el dissabte 14 a la Sala Moscou de Torelló. Els membres de Sidonie, Marc Ros, Jesús Senra i Axel Pi, interpretaran en directe els temes del disc“Sierra y Canadá” que van des del garage dels 60 al pop electrònic. Per la seva banda, Carlos Cros que omplirà la sala amb una excitant barreja de power pop, soul i rock’n’roll clàssic del seu treball “Nadie se resiste al amor”.

SIDONIE

“Sierra y Canadà” (2014), el vuité disc del trio barceloní SIDONIE, és un treball complet, complex, amb moltes lectures i pel que qual han utilitzat noves formes de composició. Com van declarar en una entrevista, “parla de robots, mobles d’Ikea, del futur de la masturbació, de la pel·lícula Blade Runner, del lleig dels Wham i presenta a Sierra i Canadá, dos personatges que protagonitzen una història d’amor asincrònica”. El que no ha canviat és la seva passió per fer la millor música pop i així ho van demostrar en el concert que va servir per inaugurar l’edició 2015 del cicle Curtcircuit.

Amb un vell teclat que van trobar en un antiquari, Sidonie ha compost les cançons del seu nou disc deixant aquesta vegada la guitarra de banda. El fet de no dominar l’instrument, els ha permés anar per camins musicals inesperats i incorporar influències musicals que fins ara no sabien com assimilar. Influències que van des del garatge dels anys 60 al pop electrònic de Pet Shop Boys i que fins ara no havien incorporat al seu llenguatge musical. Però tot i que el canvi de colors musicals, “Sierra y Canadá” és un disc intens i farcit de bones melodies que conté l’essència Sidonie. 

FormacióMarc Ros (veu i guitarra), Jesús Senra (baix i coros), Axel Pi (bateria) .

CARLOS CROS

L’any 2014 el vam acomiadar amb una excel·lent notícia: el cantant i compositor CARLOS CROS rebia el guardó a la Millor Cançó de l’Any otorgat per la revista Rolling Stone per la cançó “La distancia”, un dels talls que conformen el seu darrer disc “Nadie se resiste al amor” (2014). 

Cros va començar en això de la música en els recordats Los Sunglasses, grup de mod revival de Barcelona, que van sembrar un precedent dins de l’escena pop sixty local. Després vindrien Los Selenitas, amb els qual va seguir desenvolupant el seu art a l’hora de construir melodies i de cantar-les amb la seva particular veu rasposa. Més tard es va llençar en solitari per poder explorar noves sonoritats i fer pop en majúscules com a Carlos Cros y Los 400 golpes. I ara, tan sols com a Carlos Cros, amb “Nadie se resiste al amor”, ha aconseguit potser el disc més complet de la seva trajectòria: dotze cançons que transiten entre el power pop, el soul i el rock’n’roll clàssic dels anys 70 amb reminiscències als Stones, als Kinks i altres grups que mai han deixar d’inspirar-lo. 

Sessions programades:
Divendres 13 de Novembre, 22:30 h. – Sala Zero (Tarragona)
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€
Dissabte 14 de Novembre, 23:30 h. – El Moscou (Torelló)
Anticipades: 12€ (+ despeses de gestió) / Taquilla: 15€
Sessions programades: Més informació a: www.curtcircuit.com

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »