La JOCPE inicia la seva segona temporada

By MUSICA, Noticies Musicals
nov. 10

La JOCPE inicia la seva segona temporada

Mostrando jocpe_tardor_XARXES.jpegLa JOCPE, Jove Orquestra de Cambra de la Passió d’Esparreguera, inicia la seva segona temporada amb l’estrena del Concert de Tardor, que ens oferirà el proper 29 de novembre a les 19h a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera el Concert de Tardor, el primer de la seva segona temporada.

El repertori del concert serà de música catalana i espanyola, amb uns quants plats forts: la Fantasia de Carmen, de Pablo de Sarasate –interpretada per la violinista solista esparreguerina Maria Florea-, el Concierto de Aranjuez, de Joaquín Rodrigo –amb Darío Barroso a la guitarra-, les Siete canciones populares españolas de Manuel de Falla –amb la soprano esparreguerina Anna Niebla-, i el Preludi de Cançó d’Amor i de Guerra, de Rafel Martínez Valls, entre d’altres.

Cal destacar que, tots els músics de la JOCPE, fundada el novembre de 2014, són graduats superiors pel Conservatori Superior de Música del Liceu o l’ESMUC. Alguns dels seus integrants han estat becaris de l’Associació Lola Lizaran, que recolza els joves esparreguerins que cursen estudis superiors d’arts escèniques o música. Recentment l’orquestra s’ha constituït com a associació i ja prepara el Concert de Reis i la temporada 2016 de La Passió d’Esparreguera.

La JOCPE vol destacar que el taquillatge dels seus tres concerts anuals (Tardor, Reis i Festa Major) garanteix que la temporada que ve La Passió d’Esparreguera pugui seguir oferint en directe la música del seu tradicional espectacle, obra del compositor local Josep Borràs i Farrés (1929). La d’Esparreguera –Creu de Sant Jordi 2012- és l’única Passió catalana amb música en directe.

Durant el concert es presentarà el cartell oficial de la temporada 2016 de La Passió d’Esparreguera, amb la presència dels seus dissenyadors. Les entrades pel Concert de Tardor es podran comprar anticipadament i amb descompte des del dilluns 23 de novembre de 6 a 8 de la tarda a les taquilles del teatre (tel. 93 777 15 87). Una part del taquillatge es destinarà a La Marató de TV3 2015.

Més informació a:
www.jocpe.cat
premsa@jocpe.cat
facebook.com/jocpesparreguera│@JOCPE1

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »