Sona9 2015, Cracksona9, Twitter i els meus pronòstics

By Cròniques Musicals, MUSICA
abr. 21

Sona9 2015, Cracksona9, Twitter i els meus pronòstics

I un día, la lianta de torn, va decidir ficar-se en twitter, en la música, explicar que sentia en els concerts, relacionar-se, ni que sigui virtualment, amb els músics i tot aquell qui amb la música estigués relacionat.

Així va ser com, quan en Jordi Sugranyes va dir que faria pronòstics dels 18 classificats pel Sona9 2015, vaig piular-li dient que caldria apuntar els seus prònostics, evidentment, per veure els encerts i… vaig acabar fent pronòstics jo!!

I em veieu escoltant cançons i grups que no coneixia i altres que si, fent anotacions, veient que havia de triar 18 i després de 8 de les 12 fulles de grups, ja els tenia. Fent criba sense saber ni com, pitjor que si a ells, els hi anes la vida per ser dintre dels meus pronòstics, algú que res influenciaria a ningú, doncs nosaltres publicàvem els resultats el dimarts i la selecció oficial ja estava feta.

Sort que, per aquesta aventura, en Jordi va liar a Núria R. i ens va fer molt i molt fàcil i divertit, els nervis per fer les seleccions i, tot i que res tingui a veure oficialment, moralment em sento implicada, doncs els meus pronòstics m’han fet “xerrar” amb alguns dels grups i tenir moltes més ganes, encara, de escoltar-los en directe i poder trencar el mòn virtual.

Avui, a mig matí sabrem els 18 seleccionats pel jurats però mentres, aquí queda el testimoni dels nostres pronòstics:

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »