Sona9 2015, Cracksona9, Twitter i els encerts

By Cròniques Musicals, MUSICA
abr. 23

Sona9 2015, Cracksona9, Twitter i els encerts

Finalment, aquest migdia, han fet públics els finalistes i com era d’esperar no he encertat gaire però, lo que m’he arribat a divertir, és lo que no està escrit.

Les piulades i repiulades, els comentaris, llegir, respondre… Potser altres estan molt acostumats, però jo tinc un costum: Gaudir de tot com el primer dia així que, encara em sorprèn que un comentari meu tingui una resposta o una piulada i quan és dels músics… encara em fa més il·lusió.

Tot i que no sigui així, em fa pensar que potser, quan algun dia arribem a coincidir, podrem parlar ni que sigui 2 minuts i ara, a més feina que mai, doncs tinc uns quants grups més en la mira per les cròniques!

Per cert, aquí teniu la llista de classificats per la 3a fase del Sona9:
Baluard, Bèstia, Bon Vent, Coet, Edurne Vega, Est Oest, Exili a Elba, Lausana, Lulamae Blue, Marga Rotger, Max Saura, Parellop, Pares, Roba Estesa, Roig, Txaplankat, Vol Menor i Xavalla

I aquesta és la taula amb els nostres encerts:

 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »