Sona9 2018: La 1a preliminar

Sona9 2018: La 1a preliminar
By Cròniques Musicals, MUSICA
maig 08

Sona9 2018: La 1a preliminar

Després de fer els pronòstics (veure els meus pronòstics) sempre sembla que les preliminars són molt lluny però ja hem escoltat els primers preseleccionats: L’Home Invent, Simètric, Sisu i Va!

Avui era el torn de L’Home Invent, un dels meus seleccionats a les travesses dels prònostics, però encara segueixen al món virtual doncs em arribat quan ja estaven a l’escenari. Al que si he pogut posar cara és a Miquel, cantant dels Simètric i a Sandra Bautista, que li tocará actuar el proper dilluns.

Les actuacions han estat força bé i finalment han guanyat Va! que han movilitzat, no solament als amics perquè vingeussin sinó que han fet moure a tota la sala així que ara cal felicitar-los però jo he de dir que, sense menysprear a ningú, espero que el jurat tingui entre els seus seleccionats a L’Home Invent i que em ja he anotat com a futura tasca veure en directe a Va! i a L’home Invent és clar.

[fshow photosetid=72157695953769504]

©Carles Segura

Comments (2)

 1. Niel maig 14 2018 - 23:52

  La veritat que els VA ! Varen ser brutals i un dels millors que vist passar per la Damm, un grup a seguir i per molt temps

  • XusMas maig 16 2018 - 22:32

   Descobrir nous grups i veure els directes és la millor part d’escoltar tantes maquetes
   Sempre acabes sorprenent-te amb algunes actuacions

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »