SUU: Publica Natural el seu primer disc

By MUSICA, Noticies Musicals
març 21

SUU: Publica Natural el seu primer disc

La jove cantautora SUU publica el pròxim 6 d’abril el seu primer disc, Natural (Halley Records, 2018) després de triomfar a xarxes socials com Instagram o a Youtube. Les xarxes socials han estat una alenada d’aire fresc per a la música.

SUU, que darrere de l’àlies a Instagram i Youtube de @tontaca13, acumula gairebé 50.000 seguidors. La seva frescor i sinceritat l’han dut a presentar el seu primer disc sense filtres, Natural, que ha estat enregistrat amb alguns dels músics més destacats del país.

Com explica la mateixa SUU, al seu primer disc s’ha volgut mostrar natural “en el sentit més pur de la paraula”. Ha volgut mostrar-se sense artificis ni sucre afegit, per explicar tots els seus relats “a cau d’orella”.

Natural és un àlbum regnat per l’amor i la seva puresa. Parla d’amor en l’amistat, en la parella i cap a un mateix, sempre amb frescor i claredat. Amb pinzellades de reggae, rock i pop, entre d’altres, ha aconseguit crear un popurri d’estils diferents a cada cançó donant molta força a les lletres i a les històries que expliquen.

Com diu la SUU, “aquest disc és jo i la meva necessitat de compartir-me”.

Aqui teniu el primer videoclip que presenta, “Lligar no és lo teu”, una cançó especial per a la SUU, ja que va ser la primera que va penjar a Youtube fa anys i la que posteriorment ha provocat que enregistri el seu primer disc.

Font: Halley Records

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »