Voll-Damm Festival 2016: Torna el 48è Festival de Jazz a Barcelona

Voll-Damm Festival 2016: Torna el 48è Festival de Jazz a Barcelona
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 20

Voll-Damm Festival 2016: Torna el 48è Festival de Jazz a Barcelona

El Festival ja ha fet la seva presentació en una roda de premsa celebrada a l’Antiga Fàbrica Damm l’edició numero 48 del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz Barcelona. L’acte ha comptat amb la presència del president de The Project i director del festival Tito Ramoneda, el director artístic Joan Anton Cararach i diversos representants institucionals, músics, promotors culturals i premsa.

El Festival es celebrarà 1 d’octubre al 21 de desembre i omplirà la ciutat de swing, arribant a espais tan diversos com el Parc del Centre del Poblenou, BARTS, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, el Conservatori del Liceu, la sala Luz de Gas, La Font Màgica de Montjuïc, el Harlem Jazz Club, el Monvínic i el Silken Gran Havana Hotel, entre d’altres.

En total 18 escenaris on destaquen les actuacions de Chucho Valdés i Joe Lovano Quintet, el trio format per Jack DeJohnette, Ravi Coltrane i Matthew Garrison, Madeleine Peyroux, James Rhodes, Hiromi, Bill Frisell, James Vincent McMorrow, Robert Glasper, Barbara Hendricks, Michel Legrand, Asaf Avidan, Michael Nyman i Avishai Cohen dins d’una programació de més de 100 concerts i activitats a la que cal incloure el retorn del Festival Flamenc de Barcelona De Cajón!
La Medalla d’Or del festival s’atorga aquest any al músic Jack DeJohnette.

La jornada inaugural s’ha previst pel dia 1 d’octubre al Parc del Centre del Poblenou on tindrà lloc la segona edició de Jazz i Food, una festa ciutadana d’accés gratuït amb 12 hores de música i una oferta gastronòmica espectacular que a la seva primera edició va convocar 24.000 persones.

Més informació i venda d’entrades: Web del Festival

Font: The Project

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »