La Mercè 2016: Isaac Ulam Obre el BAM

La Mercè 2016: Isaac Ulam Obre el BAM
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 19

La Mercè 2016: Isaac Ulam Obre el BAM

Isaac Ulam obrirà aquest proper dijous els concerts del festival BAM de Barcelona, i ho farà amb una actuació amb banda completa i acompanyat pel Cor de Cambra Sota Palau, que ja va participar en l’enregistrament del seu nou disc “Ratpenat”, publicat el passat mes d’abril per Bankrobber. Tot seguit i al mateix escenari de la Plaça dels Àngels, hi actuarà també Niño de Elche (22:45h).

El dissabte 1 d’octubre, Isaac Ulam actuarà amb la mateixa formació al Teatre de Blanes a les 21:00h.
Després d’una llarga travessia per la foscor, Isaac Ulam ha vist la llum. Han estat tres anys de periple descontrolat per la caverna, seguint el rastre d’una espurna de llum que en molts moments va resultar ser un miratge, un esquer pervers que el conduïa encara més endins de la foscor. Fent tentines pel laberint, girant en cercles, finalment ha aconseguit trobar la sortida i ara un paisatge diàfan s’obre davant seu. Ha sobreviscut per explicar-ho i n’ha ressorgit amb una mirada nova i neta sobre el món.

“Ratpenat” és la crònica viscuda d’aquesta odissea. Un procés en clau vital però també de presa de consciència col·lectiva. Amor extrem i mutant en formes. Clams contra els banquers bandits. Cohen. Dylan. L’elegia per un amic mort massa jove. La il·lusió per les coses que tornen a començar. El misteri i la màgia.

Extrem, descontrolat, desmesurat. Aquests adjectius es queden curts quan parlem de“Ratpenat”. És una òpera demencial, que voreja tot límit i passa de la intimitat espartana a la superproducció amb la intervenció d’una coral sencera. Folk de cambra, electrònica industrial, heavy metal. Ara ràbia, ara lament, ara serenitat. I el talent intacte, innat, per escriure cançons sempre corprenedores.

El ratpenat ha aconseguit sortir de la caverna i ha creuat el riu. Amb la seva música, ens ajuda ara a descórrer el teló rosat que ens han volgut posar davant dels ulls i a recobrar la puresa.

Pots escoltar el seu disc a Spotify

Font: Bankrobber

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »