11/11/2014 Gerard Quintana i Gossos: Cops de Rock, amb Força i Energia de la mà de Ràdio Barcelona

By Cròniques Musicals, MUSICA
nov. 12

11/11/2014 Gerard Quintana i Gossos: Cops de Rock, amb Força i Energia de la mà de Ràdio Barcelona

Publicat a TotMusiCat: 15/11/2014
Crònica 8

La Sala Barts acollia dimarts el 90è Aniversari de Ràdio Barcelona, sota el lema Aquí Comença i un convinat de 3 concerts que varen anomenar Cop De Rock amb Gerard Quintana i Xarim Aresté, Gossos i Lax’N’Buxto
El concert s’obria amb el rock i la força de Gerard Quintana i Xarim Aresté. Només entrar a l’escenari començava a sonar les cançons ” del seu últim àlbum Tothom Ho Sap:“Els Inventors” seguida de “Arribarem al Cel  i “1.000 preguntes”. El punt nostalgic, va arribar amb “Si et va bè”, de l’àlbum “Bona Nit, Malparits” de Sopa de Cabra, amb tot els assistents corejant-la.

A continuació, va ser el torn de “Quan miris endins”, de l’àlbum Tothom Ho Sap,  “El Futur”, de l’àlbum Les Claus de Sal,  amb 2 esqueletes ballarines acompanyant la posada en escena i “Guerra”, de l’àlbum Ben Endins de Sopa de Cabra. “La Campana” , de l’àlbum Tothom Ho Sap, la cançó que van dedicar a Marc Marginedas (6 mesos segrestat a Síria), va posar el punt sensible a un concert ple de força.
“Deixa’m dir una cosa”, de l’àlbum “Bona Nit, Malparits” de Sopa de Cabra, donava pas al conegut crit Bona Nit Malparis. Com a cloenda “Ara o Mai” , de l’àlbum Tothom Ho Sap, i “Caic”, de l’àlbum Les Claus de Sal, de la coneguda sèrie Polseres Vermelles, tancava el concert.

La necessària pausa, mentre s’acondicionava l’escenari per acollir al següent grup, era amenitzada amb vídeos de musica en català mentre els assistents no deixaven de cantar.
Gossos entraven a escena desbordant energia i sense cap preàmbul començaven a cantar “Tornarem a Casa”, del seu últim àlbum Batecs. A continuació, desprès d’una petita introducció, sonaven “Buscant”, de l’àlbum Batecsi “Oxígen”, de l’àlbum del mateix títol Oxígen. “En Pau”, també de l’àlbum Batecs, ens feia endinsar-nos, una mica és, a la trajectòria anterior del grup.

Les cançons s’encadenaven i contagiava la seva vitalitat a tots els assistents “Plou al Carrer”, de l’àlbum Dia 1, “Deixa’t Portar”, de l’àlbum Oxígen,  per continuar “Fills del Sol” i “7 mil milions”, ambdues de l’àlbum Batecs, mentre les 4 guitarristes intercanviaven protagonisme al micròfon.

Amb “L’illa”, Gossos, engrescaven a tots a companyar-los cantant i “La Nit s’acava”, ambdues de l’àlbum Oxígen,  posava punt i final a l’actuació del grup.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »