16/01/2015 Pere Péries: Presenta “Silkian” envoltat de poemes

By Cròniques Musicals, MUSICA
gen. 15

16/01/2015 Pere Péries: Presenta “Silkian” envoltat de poemes

Publicat a TotMusiCat: 19/01/2015
Crònica 24

Divendres, en Pere Peries presentava Silkian i altres contes prohibits, el seu primer treball fruit d’un Verkami, al Centre Cívic de Can Dèu, amb la presència d’amics, tuitaires i mecenes.

Puntualment, les llums de la sala donaven pas a la Cristina Company, mànager d’en Pere, que feia una petita introducció i aprofitava per presentar el llibre Tuitpoemes i altres tuiteries, que els dos acaben de publicar fruit també d’un Verkami; i ens recitava alguns d’ells.
A continuació, en Pere, agraïa l’ajuda als mecenes i les llums s’enfosquien fent més íntim l’espai, per donar pas al piano a la primera cançó “Llum”, una dolça peca dedicada a la fotografia d’una nena d’ulls preciosos. Seguidament “Es pon el Sol”, recordant que la vida és un viatge, i “Sleepless Night”, acompanyat a guitarra i cors per la Judit Jeanne, fruit d’una nit d’insomni.
Tornava la Cristina per recitar uns tuitpoemes més i, tot seguit, en Pere, aquesta vegada amb la guitarra, ens oferia “Journey”. En acabar, en Pere aprofitava per explicar que mentre preparava les cançons pel disc, havien començat a aparèixer cançons en anglès, però que tot també les podíem torbar traduïdes a la xarxa. Tot seguit, “Bring Me Back in Time”, que parla del desig de tornar enrere i “To the Unwritten Songs, cantada per la Júdit, tot i que al disc la canta en Pere.
Novament tornava la Cristina amb els tuitpoemes i en Pere, de nou al piano, ens cantava la primera versió de la nit de “La Planta, inspirada en el vol d’un borinot, “Not Today”, inspirada en una conversa per whatsapp o twitter i cantada a duet per la Júdit i en Pere, i “Silk”, cançó que dóna nom al seu disc.
Aquesta vegada, en lloca d’una pausa pels tuitpoemes, en Pere ens explicava que sempre cercaven fer quelcom diferent en cada concert i a, per aquesta ocasió, havien triat uns saquets amb llavors, fets a mà, que eren repartits per la Cristina i una altra persona, mentre en Pere cantava “Nothing at All” i “Vine i marxem”, la versió catalana de “Journey”
El final del concert, arribava amb la primícia de “Versos salvatges”, la primera cançó del seu proper treball, escrita a partir de tuits i una segona versió “La Planta”, adaptada per Fildegospel cor i que podem trobar inclosa en el disc.

En acabar el concert, en Pere i la Cristina, aprofitaven per saludar a tothom i nosaltres ens quedàvem amb ganes que arribes el proper concert.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »