20/11/2014 Ian Sala i Marc Parrot: Escampen la seva musica pel Barri Gotic

By Cròniques Musicals, MUSICA
nov. 21

20/11/2014 Ian Sala i Marc Parrot: Escampen la seva musica pel Barri Gotic

Publicat a TotMusiCat: 27/11/2014

Crònica 10

En mig del Barri Gòtic, està situat El Paraigua i al Cocktail Club que es troba al soterrani, dijous podíem gaudir d’un concert acústic, al que s’accedia per invitació, on Marc Parrot presentava el seu últim treball Sortir per la finestra i aprofitava per fer un repàs dels anteriors treballs.

Obria l’acústic, en Ian Sala, un jove i autodidacte cantautor que no necessita més que la seva veu i energia per omplir la sala. En Ian presentava les cançons del seu disc EP Debut i, només amb la seva guitarra i les diferents harmòniques que l’acompanyen, iniciava la seva actuació.
Quasi sense pauses però sense deixar el seu carisma i posant pinzellades de  bon humor,  vàrem escoltar “Les 4 Fustes“, “Les Calcetes Ortopèdiques“ i “L’Home de les 1.001 Vides“ (cançó dedicada al seu ja desaparegut  avi). Tot seguit, “L’Home de les Pedres“ i “Els Macarrons de la Iaia” i com a tancament, “Esquena Geperut”.

Després uns breus minuts per adequar l’escenari, apareixia Marc Parrot i començaven a sonar la seva suau i greu veu amb “Sortir per la Finestra”, la cançó que dona nom al seu nou treball. Tot seguit , podíem escolar “El Lladre de somnis”, “Un Pla Perfecte” i “Màgia”, aquesta última amb la guitarra elèctrica, una cançó que segons ens explicava a ell li agrada molt però a la seva dona i a la seva mare no.

A continuació, va començar el repàs als seus anteriors treballs: “Miracle”, de l’anterior disc Començar pel Final, “Escombrant Cap a Casa de Fora Endins”, del seu disc Avions, “Ressona el Gong”, del disc Començar pel Final, “Rompecabezas”, del disc d’igual títol Rompecabezas, “Juego con Fuego”, del disc Dos Maletas, “Ara que Estic Mort”, del disc Interferències, i “Sóc de Pedra”, del disc Avions.
Com a tancament del concert, en Marc va triar la primera cançó que va escriure en català “No m’estiris del Fil”, del seu dic Mentideri “El Volvo Blau de Segona Mà”, del seu últim disc Sortir per la Finestra, una cançó dedicada al cotxe que el cantant va comprar.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »