23/10/2014 Guillem Roma: A duet a La Bàscula

By Cròniques Musicals, MUSICA
oct. 24

23/10/2014 Guillem Roma: A duet a La Bàscula

Publicat a TotMusiCat: 28/10/2014
Crònica 6
Aquesta vegada podíem trobar la Camping Band Orquestra transformada en la seva mínima expressió: En Guillem Roma i en Guillem Plana en duet. Un projector, uns focus, una guitarra i una guitarreta, un banjo, dos micròfons i dos banquetes, era tot l’atrezzo del petit escenari. Estava clar que es tractava d’un concert de petit format (unes 30 persones), enquadrat en el Cicle Hivernacle, que el Bar Metrònom de l’espai La Bàscula, organitza d’octubre a Abril.
Les cançons, del seu últim disc Nòmades, arrencaven puntuals. D’inici “El Salt”, en  versió guitarra i guitarreta, amb Guillem Plana fent cors i en Guillem Roma fent que també ajudessin  els assistents. En acabar, en Guillem explicava que, com novetat, incorporaven el banjo a més cançons de lo habitual, convertint en Camping Band Orquestra en Camping Banjo Orquestra. 


A continuació “Alguna cosa se’ns està escapant “, del seu anterior disc Oxitocina, per tornar a les cançons Nòmades, “L’Estruç”, on en Guillem feia aparèixer la seva habitual trompeta virtual (una trompeta que crea amb la seva veu), “Nòmades”, la cançó que dona nom al disc, “La Tendència Natural” i “Dejadnos ir” amb el seu ritme tipus ranxera i en castellà.
Tot seguit, aprofitant el guinyo al Carrer Foc, on es situa La Bàscula i El Metrònom, sentíem la reivindicativa  “Foc”, amb Guitarra elèctrica i en versió rumbera. A continuació “El Teu Llit” amb els habituals cors (tipus La La La) del públic, per tornar al seu anterior disc Oxitocina  amb “El senyor”, també cantat amb ajuda dels assistents.
Com sempre, en Guillem feia la foto al públic, per la seva especial col·lecció de públics, i com a final del concert,  “Tierra de Luz”, una cançó mexicana i l’única que no és del  grup i l’explicació d’en Guillem, remarcant que és un projecte completament autogestionat.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »