10/10/2014 Laia i La Cobla La Bisbal Jove: Llums…Penombres… Només Música

By Cròniques Musicals, MUSICA
oct. 11

10/10/2014 Laia i La Cobla La Bisbal Jove: Llums…Penombres… Només Música

Publicat a TotMusiCat: 14/10/2014
Crònica 3

Divendres, l’escenari del Teatre Conservatori de Manresa, es va emplenar  de sons i llums per acollir el concert de La Iaia i els acords de La Cobla La Bisbal Jove.

Amb l’escenari ens esperava la ja habitual bateria amb l’ós i, quan la penombra és va accentuar, La Cobla va començar a situar-se i segons desprès, arribava La Iaia mentre un focus, tipus flash, no deixava de fer intermitències i començava la música. A partir d’aquest moment, les llums no van parar quietes. Del verd al blanc, del blanc al lila, canviant al groc i al taronja per tornar al verd… sempre acompanyant les cançons de La Iaia.
D’inici les cançons del seu àlbum On és la Màgia  “L’Accident”, a continuació “L’Arbre que Vol Ser Humà” i seguidament “On Ets Matilda”, on les llums es van tornar  vermelles, per convertir-se en els grocs i ataronjats de “Sota L’arbre” i tornar al blau i al groc que va envair a en Ernest Crusats, el cantant, i que a poc a poc es van tornar blaves mentre interpretava “El Meu Vaixell”, la música pujava de to, igual que els aplaudiments del públic.
En un moment de complicitat amb el públic, n’Ernest va explicar que en Jordi Torrents, el bateria, sempre els estava animant i fent abraçades a en Jordi Casadesús, el teclista, i a ell mateix així que  va demanar al públic que algun puges perquè en Jordi pogués abraçar-lo. Durant uns minuts ningú gosava sortir i finalment va aparèixer un voluntari que va rebre en mig dels aplaudiments dels espectadors.
El concert va continuar amb “La Platja”, “Petons” i “l’Ós” on novament van picar l’ullet al públic, fent pujar a l’escenari a 3 persones per fer la peculiar coreografia i aconseguir la participació de tots. Seguidament “La Neu” i “Totes les promeses” interpretada per n’Ernest en solitari.
Com a final “Declaracions de Principis”, del seu disc Les ratlles del banyador, on n’Ernest i en Jordi T, van convertir el teclat en un xilòfon per 4 mans i al que va sumar-se en Jordi C transformant-lo un xilòfon per 6 mans i fent aplaudir i posant d’en peus a tots els assistents.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »